Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      klient

klient

(24 wyniki)
    • prosze o informacje dotyczące zarobków.....
    • Witam, znalazłem ciekawe ogłoszenie www.sigmasoft.pl/system/_id_191_ext_marketing_partner oferta jest ciekawa, pytanie tylko jak znaleźć takich klientów może ktoś podzieli się swoim doświadczeniem jak dotrzeć do małych i średnich przedsiębiorstw o profilu handlowym?? za pomysły z góry dzieki
    • Witam, Szukam jakichkolwiek informacji o tej firmie, z gatunku przedziału zarobków, tempa rotacji, zarządzania, szefów, poziomu profesjonalizmu itd. Wszystko co może pomóc podjąć decyzję... Z góry dziękuję tym którzy coś wiedzą i się zainteresowali ;-) J.T.
    • Przydzielono mi w sądzie pracy pełnomocnika z urzędu, okazało się, że z kancelarii gessel (Warszawa, Sienna 39). Prawnik zamiast pomóc mi, po prostu szkodzi. Sąd zobowiązł go do sprecyzowania moich roszczeń, które w dużej części były już wcześniej sprecyzowane . A on wykreślił nawet roszczenie , którego nie podważył mój były pracodawca (np. ekwiwalent za urlop, który pracodawca uwzględniał w swoich wyliczeniach). Poprawioną wersję pisma przesłałm mu na e-mail, mam potwierdzenie że d...
    • Interesuje mnie parca w tej firmie na stanowisku Reprezentant. Ma to byc dla mnie zajęcie dodatkowe. Czy ktoś tam pracował i może mi cos powiedziec o tej firmie? Czy dostaje się jakąś baze klientów, z którymi wypełnia się ankiety, czy raczej polega to na zebraniu swoich znajomych, a jak sie skończą to firma mówi "dziękujemy za współpracę". Ewentualnie może wiecie w jaki sposób można dorobic do pensji parę złotych. pozdrawiam
    • Napiszcie czy tyo praca w okienku?
    • Witam wszystkich, Czego można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej w ww. firmie? Dodam, że stanowisko na które aplikuję to programista .NET. Nie chodzi mi o konkretne pytania, ale o formę rozmowy (pytania dot. technologii, predyspozycje osobowościowe, języki? itp.). Dzięki za info. Pozdrawiam
    • Hurtownia art.przemysłowych poszukuje do pracy w biurze kobiete w wieku 20-23 lata.Podjecie pracy od 10 lutego 2004.Wymagania: - doświadczenie w pracy w handlu i biurze - pełna obsługa komputera i urządzeń biurowych - znajomość podstaw księgowości oraz gospodarki magazynowej - dyspozycyjność - optymizm i odpowiednia prezencja Preferowane osoby studiujące zaocznie.Oferty tylko ze zdjęciem prosimy przesyłać na adres:bestonec@interia.pl do dnia 31.01.2004. Skontaktujemy sie tylko z w...
    • Sama się tym trudnię-nie narzekam a i czas pracy sama sobie organizuję.Kiedy chcę pracuję,kiedy chcę mam wolne.Nikt nade mną nie stoi,same plusy a i kasa godziwa. Pytam,ponieważ ciągle w mojej agencji jest nabór a chętnych brak.Jak już przyjdą na rozmowę,to był pierwszy i ostatni raz.Czemu???Co Was zniechęca??
    • Co byście zrobili gdyby współpracownik podkradał Wam klientów, obsmarowywał Was u szefowej i jeszcze urządzał Wam pyskówki? Wczoraj chciałam się zwolnić, bo już mam dosyć, ale szkoda mi bo dobra praca... Co zrobić?
    • na telefonicznej obsłudze, podobno tylko rozmowy przychodzące.Warunki finansowe proszę podajcie i atmosfere
    • Jak przedstawiają sie płace w banku citi handlowy na stanowisku kasjer lub doradca klienta. Proszę o info...
    • idiotyczne pytanie, dlaczego w każdym prawie sklepie obowiązuje jakaś chora zasada : wchodzisz i za chwilę słyszysz, "w czym moge pomóc"? czy wszystkich klientów to denerwuje tak jak mnie? co odpowiadacie? ja mówię : tak poproszę, a w czym by pani mi chciała pomóc? może powinnam poprosić o pomoc w noszeniu zakupów?- jak myślicie?
    • Witajcie Dostałem zaproszenie na rozmowe kwalifikacyjną od firm: Computer Service Support i Centrum Koordynacji biznesu. Czy wiecie może w jaki sposób przebiega tam rozmowa kwalifikacyjna. Czy ktoś z Was pracował/słyszał w/o tych firmach i wie jak wygląda tam praca (atmosfera, jacy są kierownicy, wysokośc zarobków itd.)?
    • Na czym dokładnie polega ta praca w citibanku dokładnie w jego pododdziale DSA
    • jakie zarobki w obsłudze klienta (pion operacyjnY)
    • Jak myślicie na rynku Warszawskim co ma większą siłę przebicia jakiś dochód i utrzymanie się na rynku: 1. Biuro Rachunkowe 2. Zakład krawiecki-szycie na miarę + przeróbki wszelki. Cały czas zastanawiam sie na czym człowiek lepiej wyjdzie. Proszę o radę bo cały czas nie mam pracy a chciałabym coś własnego otworzyć i mam takie dwie możliwości.
    • ?
    • Bardzo proszę o wszelkie informacje dotyczące Pramerica Financial. Jaki to pracodawca, atmosfera pracy, zarobki itp.?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się