Forum Praca CASTODRAMAT
ZMIEŃ
      klient

klient

(15 wyników)
    • 1. ...przepraszam,przepraszam bardzo , a gdzie jest dział drzewniany??? 2. pan jest od wan ??? 3. kurwa, ale tu u was duchota !!! 4. panie...poszedł po kafle i zniknął !!! już z godzinę czekam !!! 5. można się wody napić??? - "tak pozwalam"
    • Niedawno na zebraniu plenum Komitetu Centralnego jednym z ustaleń było oddawanie kasy którą czasem wciśnie doradcy jakiś klient do specjalnej koperty na kasach a potem podobno idzie to do księgowości (zapewne jako dodatkowy dochód). Nie wiem czy to pomysł któregoś z miejscowych [autocenzura] czy brytoli?? Zakładam jednak że jednak ta pierwsza opcja. Dawanie napiwków zdarza się wyjątkowo rzadko i jest to tylko dobra wola klienta, jako że przecież nikt nie uzależnia dobrej i miłej obsługi od ...
    • Dobrze, że powstają takie fora jak te i można przeczytać całą prawdę o takich miejscach jak Casto(d)rama(t).
    • po lekturze tego forum. Strach trafić w sklepie na takich chamskich, prymitywnych, sfrustrowanych pracowników jak Wy....
    • Trochę żenujące, ,ze na serwisie chłopaki zarabiają wjęcej niż na działech. Niestety na działech nie ma siedzenia na krześle przez prawie osiem godzin nie posiadają, az takiej wiedzy ani nie mają tyle na głowie ani tyle odpowiedzialnośc i za co oni maja wjęcej kasy co?!?!?!?!
    • Czas chyba podsumować te nasze wszystkie wątki , nasze obawy , i spostrzeżenia. A mianowicie wszyscy już dojrzeli że nasz dobry pracodawca odwraca się do nas plecami, i nie tylko od nas. Większość zmian jakie zachodzą w naszych sklepach przynoszą raczej większe straty niż korzyści. Pomysły jakimi codziennie jesteśmy zaskakiwani zaczynają przerażać nie tylko już nas ale i klientów. Wymienię teraz kilka pozycji co mnie osobiście bolą , denerwują . szokują i wogólę.: 1. Otwartość na klien...
    • nowa "akcja"skierowana do naszej"pasji" czyli kupujących w CASTO na Wydawniczej ,to przysiady wykonywane przez koleżanki na linii kas i żenujące dla reszty pracowników , ale i większości klientów rozdawanie koszyków przy wejściu i "aktorskie" zachęcanie do zakupów przez kasjerki-dla mnie to dramat
    • mamy zajebisty parking , pourywane lusterka, obrysowania furek,kradzieże,włamania a do tego kierowcy tirów manewrujący miedzy naszymi autkami a jak jest u was macie jakiś wydzielony parking tylko dla was.cxzxwxa
    • Witam! Od pewnego czasu na Łódź2 prym wiedzie szanowny Zbigniew wraz ze swą przyboczną Danutą. Kilka lat mego życia spędziłem w tej firmie lecz zaczynam mieć wrażenie ze pora szukać innej pracy. Pomijam fakt że klienci gnoją nas i traktują jak ostatnie ścierwo , ale takie samo traktowanie ze strony dyrekcji jest już ponad wszystko wręcz oznaką okrucieństwa. Szanowna dyrekcjo Nie zapominajcie że to my tak naprawdę zarabiamy na wasze pensyjki. Zacznijcie traktować nas z szacunkiem i doceńcie w...
    • Hej, mam takie pytanko, jak u was to wygląda [patrz temat], w Rumi nie ma klimy, świetliki są nie otwierane, i zawsze miałem w to wywalone, ale ostatnio słyszę tyle skarg od klientów a jakąś seniorkę to nawet wyprowadzili a przecież do fali opałów jeszcze daleko!
    • Na początku pozdrowienia dla wszystkich przesyła pierwsza stolica. Chciałem rozpocząć troszkę luźniejszy temat bez żadnych wazelin, podwyżek, prawa pracy itd... Jeszcze nie było marzeń o cascie w Gnieźnie nie wspominając już o tym, że będę w niej pracował (nie narzekam), jednak gdyby ktoś na ulicy spytał mnie czy znam jakąś reklamę marketu budowlanego to bez wahania odpowiedział bym Castorama... Doradca handlowy, który potrafił się dostosować do każdego klienta był rewelacyjny reklama ta ...
    • Co sadzicie o sklepie w Krakowie - Bronowice? Według mnie ładna ale za to ludzie.... Pod duzym znakiem zapytania, zwłaszcza Dział Zwrotów... Totalna pomyłka... Miało być tak pieknie a wyszło jak zawsze...
    • Drodzy koledzy!Moja kariera w Castogównie wlasnie dobiega końca.Postanowiłem więc ruszyć coś w końcu,byście choć Wy mieli trochę lepiej.Związek zawodowy?Czemu nie?Mam nie małą wiedzę na ten temat i grupę osób,którzy jak będzie trzeba nadstawią karku.Ciekaw jestem,kto pisze te pochwalne posty na temat pracy w tym zakładzie.Pewnie jakiś świeżak,któremu zlasowano beret i obiecano wspanialą karierę oraz szereg premii na szkoleniu "witamy w dupie". Bo tak trzeba nazwac to szkloenie.Z...
    • Czy moglby ktos podpowiedziec jak taka rozmowa wygladala w casto? Z gory dziekuje:)
    • Co myślicie o dyrektorze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się