Gość: gosc IP: *.spray.net.pl 18.01.07, 17:43 jakie zarobki w obsłudze klienta (pion operacyjnY) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karton Re: Polkomtel IP: *.chello.pl 19.01.07, 10:35 Jakies 1100 PLN na reke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Polkomtel IP: *.chello.pl 20.01.07, 22:13 a stanowisko wyzej... kierownik sekcji w call center w lodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tati Re: Polkomtel IP: *.tkdami.net 27.01.07, 15:05 około 1100 zł do ręki jak jesteś zatrudniony przez Work Temps i pracujesz dla Polkomtelu plusy: fajni ludzie w firmie minusy: stres 8 godzin dziennie (masz 3 minuty na rozmowę, cięzko się rozmawia z niektórymi klientami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Polkomtel IP: *.net-serwis.pl 27.01.07, 22:31 Pracowałem w Plusie jakieś 3 lata temu. Po rozmowach ze znajomymi, zauważyłem, że nic tam się nie zmieniło. Miałem bardzo dobre wyniki sprzedaży. Zrezygnowałem, bo jak w każdej firmie są układy, wziąłem kredyt na kupno mieszkania, a z pensją starszego konsultanta w W-wie chyba codziennie musiałbym smarowałbym chleb ze smalcem. Atmosfera, jeśli odpowiada Ci ten typ pracy z klientem - była nienajgorsza. Ale jak każdy chciałem czegoś wiecej. Teraz cieszę się, że kiedyś w tej firmie pracowałem, bo praca na słuchawkach dłużej niż 2 lata, powoduje, że masz po jakimś czasie wszystkiego dość. Odpowiedz Link Zgłoś