Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      klimatyzacja

klimatyzacja

(6 wyników)
    • Szukam we Wrocławiu firmy, która zajmuje się wyborem i montażem klimatyzacji w domu - wszystko od początku do końca. Kompletnie się na tym nie znam, mam 100m w nietypowym układzie. Czy korzystaliście z usług jakiejś firmy we Wro?
    • Kochani pomóżcie, może ktoś zmierzył się już ze zwrotem Vatu na materiały budowalne i odliczył klimatyzację? Taką zwykłą klimkę zamontowaną na stałe w mieszkaniu (typu SPLIT). Wszystko mam już "rozstrzaskane" ale co do klimatyzacji nie mam żadnych informacji. Czy był wzrost Vatu na 22% i czy można to odliczyć? Co na to w Urzędzie Skarbowym (numer PKWiU)??
    • witam, slyszalem ze rondo Verona na Powstancow ma miec wszystkie mieszkania z klimatyzacja, nie wiecie gdzie indziej jeszcze tak bedzie? bo zakladam, ze indywidualne montowanie sobie profesjonalnej klimatyzacji na cale mieszkanie 3 pokojowe raczej nie jest mozliwe... a klimatyzacja to bez watpienia duza wygoda oraz element ktory bedzie moim zdaniem coraz bardziej popularny
    • witam, kupuje od developera nowe mieszkanie 4 pokojowe, ok 85-90 metrow, chcialbym zalozyc w nim mozliwie najbardziej profesjonalna klimatyzacje mieszkanie ma 3 sypialnie z jednej strony, a duzy salon i kuchnie z drugiej, posiada tez dwa balkony nie interesuje mnie wstawianie przenosnego urzadzenia do kazdego z pomieszczen, bo przeciez nie bede kupowal 5 takich urzadzen i nie beda mi one zajmowaly miejsca w mieszkaniu przez kolejnych 50 lat a wiec chce zrobic mozliwei najb...
    • NA PSIM POLU JEST FITNESS Z KLIMATYZOWANĄ SALĄ I TO JEST TO !!! TAM NAPRAWDĘ NA ZAJĘCIACH JEST CHŁODNO I PACHNĄCO. BYŁAM ZSZOKOWANA PROFESJONALIZMEM TEGO KLUBU A MYŚLAŁAM ŻE WROCŁAW TO DZIURA. POLECAM FITNESS PLANET UL.INFLANCKA 4 , A MAJĄ STRONĘ W INTERNECIE. PS. SYMPATYCZNY KLUBIK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się