klucze

(20 wyników)
  • czeeee wszysdkim mam avasta od paru miechów i poszukuje klucza licencyjnego moze ktos wie z kad go dostac albo ktos go z... i pomoze mi a dla tych co pytaja to --- avast jest zajebicho a zwlaszcza jak zlapie virusa i wlancza sygnal ------- avast jest ok------- avast jest ok------- ava------- avast jest okst jest ok------- avast jest ok------- avast jest ok------- avast jest ok------- avast jest ok------- av------- avast jest okast------- avast jest ok jest ok--...
  • www.wklej.org/id/65486/ Problem polega na tym że nie mogę zainstalowac nowej wersji 9.1 Adobe Reader ani nie moge odinstalowac starej. Cały czas wyskakuje okienko w stylu: Bład 1402. Nie mozna otworzyc klucza: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\OptionalComponents\MSFS Zweryfikuj swój dostęp do klucza lub skontaktuj się z obsługą personelu. Nic z tego nie rozumiem, gdy wgrywałam Adobe wszystko było ok i zauważyłam to dopiero gdy Adobe chciało sie aktualizowa...
  • Problem jest powszechnie znany, czyli cos co blokuje wejscie przez doubleclick do dyskow a zamiast tego podaje komunikat "brak pliku pagefile.sys.." Pendriva sformatowalam, problem pozostal na dyskach kompa. Siegnelam wiec po Combofixa, z tego co tutaj widze chyba usunal co trzeba bo dyski wlasnie zaczely otwierac sie normalnie az milo popatrzec :) Ale jesli ktos bedzie mial chwile czasu to wklejam tego loga, moze ktos moglby mi przelozyc na ludzki jezyk czy to co trzeba zostalo usuniet...
  • Różne paskudztwa się kleiły do tego komputera i chyba nie jest najlepiej, więc jakby ktoś mógł łaskawym wzrokiem ocenić... Log HJ: wklej.org/id/13183/ Log CF: wklej.org/id/13184/ z góry dzięki
  • Co zrobić jak przy instalacji sp1 wpojawia sie błąd instalatora (..nieprawidłowy klucz produktu...)
  • Program uruchamia sie automatycznie po starcie systemu. Podczas pracy na pasku zadan pojawia sie ikonka z informacją o uszkodzonym dysku ("Hard drive not found"). Przeskanowałem system Malwarebytes Anti-Malwer, który wykrył problem, jednak chyba nie do końca go rozwiazał. Ponizej wymagane logi: MbAM - wklej.org/id/403716/ OTL - wklej.org/id/403698/ Gmer - wklej.org/id/403704/
  • wklej.org/id/43140/ po użyciu combofix wygląda,że jest ok, ale czy na prawdę? Proszę o pomoc.
  • Większość wszelkiego zła tworzy wpisy w rejestrze micr/wind/currentwers/ run czy zmieniając nazwę "run" na np "start1" można uniknąć instalowania się virów w rejestrze?? są tak pisane,żeby znalazły ten klucz a tu "zonk" bo nie ma "run" utworzą Go na nowo?....i czy to zawacha działaniami win-dowsa ..?
  • bo ja już wymiękam... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 00:16:58, on 2005-03-07 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\PROGRA~1\A4Tech\Mouse\Amoumain.exe...
  • Avast wykryl mi wirusa po czym komputer przestał dzialać oddałam go do naprawy lecz po powrocie do domku dalej nie jest taki sam jak przed znajomościa z mr. avast . Bardzo wolno chodzi skanowalam go innymi programami i usunelam wirusy teraz nie moge otworzyć dysku c ani d. Pomocy. Dziekuje :)
  • Po wyczesaniu Windy 98 HiJackerem padł mi internet. Tzn. gg chodzi, ale nie odpala mi stron www...Czyli nie mogę zrobić Winodws update.. Gdyby komp był mój nie byłoby problemu, ale jest firmowy( wpięty w sieć) i nie ma nawet cd- romu. Jak to podnieść z powrotem do stanu używalnośći??
  • jakiego antywirusa polecacie do visty? ja uzywalam kiedys w windowsie xp mks on-line, ale z tym win vista mi nie dziala? jest cos on-line co przeskanuje komputer? i jaki antywirus zainstalowac na stale?
  • kompletnie sie na tym nie znam ,komp mi szwankuje ,przeskanowalam mks_vir i mi pokazal 18(!!!) wirusow ,wszystkie ADWARE costam ,mks ,nie chcial mi tego usunac ,co z tym zrobic?? prosze o pomoc
  • Nie mogę aktualizować bazy danych w moim Avast! Mam komunikat następujący: Informacje o bieżącej aktualizacji: Ostatni wykryty błąd: Klucz licencyjny dla tego produktu jest czasowo wyłączony. Całkowity czas: 6 s Co robić???
  • Search result list --- Command Service: Usługa systemowa (Klucz rejestru, nothing done) HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet003\Services\cmdService Command Service: Ustawienia (Klucz rejestru, nothing done) HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\cmdService Command Service: Ustawienia (Klucz rejestru, nothing done) HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\cmdService --- Spybot - Search & Destroy version: 1.4 (build: 20050523) --- Czy to cos groznego ...
  • bardzo proszę o sprawdzenie loga... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 21:53:02, on 2006-04-30 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Ahead\InCD\InCDsrv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\syste...
  • jak sie pozbyc tego swinstwa. chcac go usunac pisze mi ze jest odmowa dostepu jest w C:\WINDOWS\system32\iukoivkr.exe pomozcie, prosze
  • Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 09:31:52, on 2006-02-22 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\MKS\Bin\NetMonSV.exe C:\Program Files\MKS\Bin\mksmonsv.exe C:\MSSQL7\...
  • Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:34:54, on 06-09-13 Platform: Windows 98 SE (Win9x 4.10.2222A) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\mmtask.tsk C:\WINDOWS\SYSTEM\MSTASK.EXE C:\PROGRAM FILES\ALWIL SOFTWARE\AVAST4\ASHSERV.EXE C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE C:\WINDOWS\TASKMON.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\INTERNAT.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\SYSTRA...
  • Jakiego antywira polecacie i jesli laska;) podajcie do niego linka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się