klucze

(10 wyników)
  • W dniu dzisiejszym w godzinach porannych zgubiłem klucze (najprawdopodobniej w autobusie linii 12). Był to bardzo duży plik kluczy w czarnym skórzanym etui i każdy klucz oznaczony był innym kolorem plastikowej nakładki. Wśród kluczy znajdował się duży charakterystyczny klucz typu Gerda długości całego etui. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt na nr gg 4701215 nagroda gwarantowana! Nikomu te klucze nie będą przydatne, a mi uratują życie (klucze firmowe). Dziękuję.
  • Czy ktoś kupował klucz do Office 2007, ile on kosztuje. Kończy mi się wersja próbna Office 2007 i chciałabym nabyć oryginalny klucz do wersji stałej, czy może mi ktoś pomóc i poinformować jak najkorzystniej (najtaniej!) to zrobić i jak wysoko Microsoft wycenia uczciwość, czyli ile to kosztuje.
  • W PIĄTEK PRAWDOPODOBNIE ZGUBIŁAM KLUCZE ALBO W OKOLICY PIASKOWEJ NA PRZYSTANKU PRZY "STYLOWEJ" ALBO NA GÓRNYM SZCZAWIENKU. CZY KTOŚ Z WAS MOŻE ZNALAZŁ - DUŻY PĘK KLUCZY Z SZARYM BRYLOCZKIEM???? BŁAGAM POMÓŻCIE :((((((
  • Ciągle gubię klucze... co robić?
  • Witam dwa dni temu (21.02.11) zgubiłem klucze od samochodu na ulicy długiej z charakterystyczna smyczka tyskie jesli ktos znalazl takowe prosze o kontank 794199548 dla uczciwego znalazcy nagroda...
  • Próbuje ruszyć sprawę zamkniętych wind z przedziałem towarowym. Absurdem jest dla mnie stosowanie się do tabliczki z instrukcją, że muszę dzień wcześniej zgłosić potrzebę korzystania z tego przedziału, a potem zasuwać kilka ulic dalej po klucz( w moim przypadku to drugi koniec osiedla). Uważam, że tak duża winda jest po to żeby ludziom ułatwiać, a nie utrudniać życie. Ludzie mają problem z wjechaniem wózkiem, rowery stawiają na pion żeby się zmieścić, a w druga połowa windy jest nie wyk...
  • Produkty marki T.I.P co o nich sądzicie(REAL)hihii Moim zdaniem rewelacja .
  • Czyżby to ten sam Wałęsa, który będąc prezydentem RP dołożył się do tego by zlikwidować Wałbrzyskie górnictwo węglowe? img97.imageshack.us/img97/9522/honorowyobywatelwaesa.png
  • Nie ma nic gorszego, jak romans w pracy.Wierzcie mi, na początku bajka, potem horror i tak zostało do dziś.NIe wiem, jak z tego wybrnąć??? Nigdy więcej!
  • Ostrzeżenie, na Podzamczu "kolekcjonerzy" ściągają klamki z drzwi wejściowych do budynków (Basztowa, Hetmańska). Jesli rano nie chcesz sie spóznisz do szkoły lub do pracy to dorób sobie zapasowy klucz do zamka. Albo niech każdy w rodzinie zaopatrzy się w dużą, żelazną klamkę, której możesz użyc do "rozmowy" ( hehehe) ze złodziejem... Ale to nie jest śmieszne, bo w razie pożaru, kilka minut straconych na znalezienie klucza i otwarcie drzwi, może kosztować ludzkie życie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się