klucze

(84 wyniki)
  • Kilka lat temu kupiłam zestaw, nawet wyszyłam, mam schemat, ale nie mam nr mulin. Chciałam wyszyć ponownie, kupić mulinę i klops.Proszę o pomoc /mulina DMC w oryginale/. Wyszyty obraz można obejrzeć na moim blogu: koloroweniteczki-beata.blogspot.com/
  • a dokładniej z kolorami kontórów, które mam zrobić . Zaczełam wyszywac wg tego schematu [URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=125537569a8e7633][img]https://images50.fotosik.pl/204/125537569a8e7633m.jpg[/img][/URL] nutilka.fotosik.pl/albumy/690211.html tylko,ze schemat jest kolorowy a klucz czarno biały jak jeszcze oznakowania krzyzyków mozna oznaczyc po ilosci nitek czy rodzaju krzyzyka tak z konturami się nie da...tam gdzie zielone, niebieskie, czy czerwone wszystie są czarn...
  • Gdzieś na gallery ru. znalazłam taki fajny obraz z cyganką u wodotrysku z dzbanem w ręku. W oryginale nazywa się Doina. Wydrukowałam, a jakże, ale usunęłam z komputerka. No i moja kochana sunia w przystępie rozpaczy, że została sama w domu, dorwała się do szuflady i pożarła pierwszy papier z brzegu - czyli kartkę z kluczem do schematu. Nie zabiłam jej tylko z powodu braku czasu i miłości do braci mniejszych. Liczę na Waszą pomoc. Może ktoraś kojarzy, o ktory obraz chodzi, bo nie posiadam zdję...
  • gallery.ru/watch?ph=N8z-cUz14#feature=topscroll chce haftowac kolor pod numerem 26,27, co to oznacza? Inne kolory maja tylko jeden numer. Prosze o pomoc zanim cos zle zrobie.
  • Tak jak w temacie,potrzebuję rozpiski muliny DMC do tego obrazu:[img][img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/nj/fh/euzq/Oe4E1OabAuI5Gc8GlA.jpg[/img][/img] graba5101@wp.pl
  • witajcie znalazłam taki oto fajny wzór muszelek(1) [img] http://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=34600778&postcount=3961[/img],jest też i klucz do niego ale niestety nie mam pojecia co to za mulina,może ktoś mi to rozszyfruje lub poda inny klucz
  • Mam wzór haftu: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/971c7f410fcf7b8c.html Niestety mam tylko klucz do wersji dla chłopczyka i do tego niekompletny ;) Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu klucza w kolorach różowych - dla dziewczynki.
  • Znalazł się poszukiwany klucz do Dziewczyny z gołębiami GK. Czy ktoś potrzebuje?
  • Kochane, witam serdecznie! Czytam to forum od dosyc dawna , korzystam z Waszych rad, czasem pomyslow itd. Jednakze zmuszona jestem prosic Was o pomoc. Wydrukowalam wzor na serwete swiateczna-2 zajaczki , jeden z parasolka a drugi z kwiatkiem, jajka,obwodka, chyba jest taka seria bo druga serwetka byla z kurczkami wydrukowalam takze klucz, niestety nie pasuje porownujac z obrazkiemi podejrzewam, ze to klucz do innej serwetki a nie moge terz odszukac tych zajaczkow.Moze ktoras kojarzy te...
  • Witajcie! Mam świetny wzór do bałwanków Crossed Wing Collection /A Frosty Feast no 29/ autorstwa Pauli Minkebige ale nie mogę zdobyć klucza. Czy któraś z was może mi pomóc????? mój e-mail: ekedziorek@op.pl bałwanki można zobaczyć tutaj: handmade.idvz.ru/forum/forum_posts.asp?TID=539&PN=1&TPN=14
  • To jest link. ble-k.gallery.ru/watch?ph=vMB-26DR#feature=topscroll czy tutaj nie ma klucza? Nie wiem jakie kolory maja byc ? Mozecie mi pomoc? 111nika
  • Jak czytac ten klucz? -- jackson1.gallery.ru/watch?ph=YB6-bUYX6#feature=topscroll dlaczego tam jest np jeden kolor -1 a drugi np 2-4 lub 5-6 lub 7 lub 8 itp? 111nika
  • Dziewczyny macie może w swoich zbiorach klucz do tych rąk ślubnych? www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/db5fe1a8e6f865be.html
  • Wydrukowałam sobie dwa wzory firmy Dimensions i mam problem z kluczem. Obrazki, sądząc po wymiarach, są haftowane na dość drobnej kanwie (64 oczka na 10 cm), jednak niektóre fragmenty mają być wyszywane większą ilością nitek. Podstawowa ilośc nitek to 2, ale w niektórych miejscach należy użyć 3, 4, 5, a nawet 6 nitek. Jak to możliwe??? Ja haftuję na kanwie 60 oczek na 10 cm zawsze dwiema nitkami i większej ilości nitek po prostu sobie nie wyobrażam - przecież wtedy haft nie tylko różniłby się...
  • Chciałabym wyhaftować tego aniołka ( s357.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?k=1340713&t=634621440947430342&id=126270776&vid=126270776&loc=PL) dla mojej wnuczki ale nie mogę znaleźć klucza, proszę o pomoc. Mój adres ifili@wp.pl. Z góry serdecznie dziękuję
  • Przez nieuwagę skasowałam klucz do tego obrazka, został mi sam schemat bez opisu: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6f2a5afc688f7bc7.html Niestety za żadne skarby nie potrafię sobie przypomnieć, skąd go ściągałam. Bardzo proszę o pomoc!
  • Czy ktoś ma może klucz do tego schematu. znalazłam haft który mi się b. podoba. lili003.gallery.ru/watch?ph=ojh-DH9Y&feature=topscroll Proszę o pomoc.
  • Mam dobre schematy, ale brak mi klucza kolorów... img170.imageshack.us/my.php?image=616711673973391595bj9.jpg img106.imageshack.us/my.php?image=12123527zo8.jpg Proszę o namiary!!!
  • szukam klucza z numerami nici do tego obrazka lunaticlun.gallery.ru/watch?ph=vru-KfFU za każdą pomoc będę wdzięczna pozdrawiam gocha :)
  • Przekopalam wszystko co mozliwe i niestety nigdzie nie znalazlam klucza do schematu greckiego okna. Moze ktos z was ma w swoich zbiorach. Bede wdzieczna za pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się