Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      klucze

klucze

(16 wyników)
    • na trasie szkoła- przystanek autobusowy , taki co nie da rady go dorobić czy już zamek zmieniać , czy może poczekać a nuż ktoś znalazł i do szkoły odniesie ?
    • Tydzień temu, znajoma koleżanki , poprosiła mnie o uszycie halki pod białą sukienkę ( we wtorek leci z narzeczonym do Hiszpanii i tam maja się pobrać, a sukienka jest letnia, zwiewna ). Dzisiaj w południe przyjechała odebrać halkę i dopasowana sukienkę ( jako halkę uszyłam jej biała, atłasową sukienkę na ramiączkach, długą z rozporkami po bokach , ). Idziemy do mojej sypialni , żeby mogła wszystko przymierzyć . Przed sypialnia stoi mój czteroletni syn i mówi, że on tez chce wejść do pokoju....
    • To o mnie, niestety. Własnie chłop do mnie dzownił, ze rano wychodzac, zostawiłam klucze w zamku w drzwiach, na zewnątrz!! On przyjechał i je własnie wyjął. Chyba cud, albo pies i kot obrońcy sprawiły, ze nikt nam chałupy nie wyniósł :D:D:D Muszę sie bardziej pilnowac rano...
    • Wlasnie mi wywiezli smieci spod bloku i tak mnie jakos zastanowilo... Zrobili nam wkoncu wiate smietnikowa, coby nam obcy smieci nie podrzucali. Wiata zamknieta na klucz ofkors. I zastanawiam sie, czy panowie "smieciarze" maja klucze do kazdej takiej wiaty, czy jak? Czy ktos im ze wspolnoty otwiera ten smietnik na czas wywozu? Takich kluczy musieliby miec od cholery, ciezko byloby sie w tym polapac...
    • czytając wątek "uwięziona" skojarzyła mi się inna sytuacja która ma wielkie szanse wydarzyć się w przyszłości. Budujemy dom, jest to stan surowy i oboje z mężem wymarzyliśmy sobie jak ma wyglądać, w związku z tym zamówiliśmy szare okna i takież same drzwi garażowe i wejściowe. Te drzwi według nas ładne były w promocyjnych zestawach (wejściowe+garażowe), w określonych kolorach, itp., nic się nie da zmienić trzeba brać jakie są lub brać inne - dużo droższe i niepasujące nam do nic...
    • Jak zwykle gdy chcę gdzieś wyjść to nie ma klucza. I jestem uwięziona na conajmniej godzinę ;/ U Was każdy członek rodziny ma swój klucz? U mnie są 4 klucze na 5 osób a i tak gdy ja potrzebuję to nigdy nie ma żadnego ;/
    • Mój bardzo dobry kolega i moja koleżanka mają romans. Obydwoje żonaci/mężaci, z rodzinami, zobowiązaniami itp. Pomijając ich moralność, jego naiwność i łatwowierność oraz jego totalne zaangażowanie (znam zbyt dużo szczegółów), to sobie myślę, że ja bym tak nie mogła. Spotykają się w mieszkaniach znajomych, no i wiadomo, że wtedy nie czytają Bułhakowa w oryginale. Niekoniecznie bym chciała być zależna od znajomych i żeby wiedzieli kiedy uprawiam seks. Jakoś to do mnie nie przemawia, pomij...
    • Wczoraj, gdy byłam u mojej mamy. Wysłała mnie po sok i jakieś przetwory dla mnie, dała mi cztery klucze (domofon, wejście główne do piwnicy, piwnica mamy i klucz od garażu w tym zestawie) z info "ten mały jest od naszej piwnicy". Byłam w niej wcześniej dwa razy i nie za bardzo pamiętałam, które to drzwi były. Na drzwiach nie ma numerów. Włożyłam jeden z małych kluczy do kłódki pierwszej z dwóch możliwych piwnic mojej mamy, otworzyłam drzwi, ze zdziwieniem się po wnętrzu rozejrzałam (ja...
    • breloczki(35)

moje drogie co macie doczepione do kluczy.czesto spotykam sie z róznymi kluczami;-) i to co jest do nich przyczepione troche mówi o włascicielu a juz prawie zawsze mozna trafic czy kluczyki naleza do kobiety czy do mezczyzny.do moich przyczepiony jest fajowy brelok ze znakiem zodiaku,spora zielona zaba i rózowa smycz.
    • w pale mi sie nie miesci!!!! SYTUACJA: wspollokatorka wyjechala na tydzien do domu ma wrocic we wtorek.maz caly happy ja cala happy mysle se pobedziemy razem troche we 2 fajnie bedzie. jestesmy dzisiaj w sklepie kupuje se buty.nagle telefon-dzwoni wspollokatorka"CZY MY JESTESMY TERAZ W LUBLINIE?"(nie kurwa teleportowalim sie.) "TAK JESTESMY" "BO SZYMON DZWONIL DO MNIE ZE ON JEST W MIESZKANIU BO CHCE NA PARE DNI ZOSTAC JA GO OPIERDOLILAM ZE TAK SIE NIE ROBI ZE WPIERW TRZEBA ZADZWONIC S...
    • Auto oddane na godzinę, po godzinei umyte ale ZGUBIONO KLUCZ- super, prawda? W domu co prawda byl zapasowy- ale jak teraz nam ukradna samochód- to zegnajcie pieniadze z ubezpieczenia:( Pan szukał "wszędzie"- w sumie to ja byłam gorliwsza i bardziej pomysłowa niz on- prawdopodobnie musiał mu wypasc w innym aucie. Moze ktos odda...a może nie- jak się połakomi na desingerski brelok- to klucz wywali:( Była godzina 21 sza, my od domu pol godziny jazdy- obsługa zamias proponowac podw...
    • No bo piii miałam iść na 12 do ortopedy. I piii ten matołek zabrał klucze od piwnicy, w której to stoi wózek. I piii rozpieprzył mi tym cały dzień. Piii piii piii. Całe szczęście, że na wieczór była wolna wizyta więc się przepisałam. I jeszcze system mi wyświetlił wielki czerwony napis, że odwołałam wizytę w "nieregulaminowym terminie" i mam do nich zadzwonić. Pierdolę, znaczy się piiii nie dzwonię. LEGENDA: piii - przekleństwo, wstawiać naprzemiennie: kurwa, chuj, ja pierdol...
    • Otóz. Zadzwonił ostatnio do męża na skajpa jego daleki kuzyn, z którym ostatni raz widział sie chyba na własnym bierzmowaniu :D czyli z 17 lat temu. Kontaktu nigdy dobrego nie mieli, właściwie żadnego. Na pewno żadnego przez przez te 17 lat. Kuzyn ten powiedział, że przyjeżdzają z żona do Grecji na 2 tygodnie. Tydzień w hotelu i tydzień u nas chcieliby spędzić. |Bilety maja kupione już. Nam nie bardzo pasuje ten termin, bo na 99% mąz bedzie w tym czasie mial urlop i mieliśmy gdzieś na...
    • jak to rozumiecie dobre kobiety? "obie strony zobowiązują się przystapić do umowy warunkowej przenoszącej własność w kanc. notar. do dn. 14.05. Przekazanie całej nieruchomosci nastąpi w ciągu [b]30 dni[/b] od podpisania aktu notarialnego i wpłaty pozostałej ceny ; Kwota ta zostanie przelana przy [b]podpisywaniu aktu notarialnego[/b] na rzchunek bankowy strony sprzedającej" ufff chodzi mi konkretnie o pytanie: do kiedy musimy zapłacić za całość gospodarstwa??? podpisal...
    • Ma może któraś aktualny klucz produktu do microsoft 2003 albo 2007? Muszę zrobić prezentację na jutro a nie mam power pointa ;/
    • czy zdarza Wam sie parkować na przejściach, na pasach na chodnikach przejściowych czyli autko stoi na chodniku który jest przejściem do pasów?????? mnie jeszcze nigdy a wkurwia mnie to strasznie.Wczoraj na spacerze takich jełopów 4 widziałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się