Forum Dom kwiaty w domu
ZMIEŃ
      kolor

kolor

(6 wyników)
    • Jestem zaskoczona, bo kupiłam storczyka kwitnącego na biało.... minęły 2 miesiące i zaczyna kwitnąć. Kwiaty ma różowe... Jak to możliwe? A może to normalne? Wydawało mi się, że to się nie zmienia.
    • Co jest powodem zmiany koloru czubków gałązek drzewka szczęścia? -gałązki przybrały odcień czerwonawy. Pomóżcie, nie chciałabym zmarnować kwiatka.
    • Próbowałam spryskac lakierem do włosów i trzymałam w wazonie bez wody, ale nie wyszło. Może znacie jakies skuteczne sposoby, będe wdzięczna.
    • Czy wielbicielki fiołka afrykańskiego mogłyby mi podarowac lub sprzedać listki bądź sadzonki fiołka afrykańskiego. Ja od niedawna je hoduję ale mam dopiero 3 kwitnące ( różowe,jasno fioletowe i purpurowe).Przeszłam u mnie wszystkie kwiaciarnie i wszędzie są w tych kolorach które już mam :(. Chętnie przyjmę (oczywiście zapłacę za przesyłkę) lub kupię sadzonki innych kolorów np. białych , bordowych i innych.
    • znalazłam coś takiego www.weddingideasmagazine.co.uk/article_flower_power.htm ale to dotyczy raczej bukietów ślubnych jakie kwiaty oprócz róż można wykorzystać w czerwcu? jak się nazywają takie kwiaty które wyglądem przypominają połączenie róży z goździkiem - mają kolor kremowy ale z przebłyskiem zieleni?:)
    • Witam dostałam od koleżanki 2 kwitki jeden wygląda jak fitonia ma bardzo podbne listki ale koloru bordowego w różowe kropki niegdzie nie mogę tego znalesc a drugi to napewno coś z anasowatych bardzo przypomina bromelię ale kwiat ma z zielonych liści które zmieniają kolor na czerwone. Jest w krztałcie rozetki. I śmierdzi czy wie ktoś co to jest?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się