kolor

(5 wyników)
  • Witamy serdecznie, czy ktoś wie jakie kolory będą miały klatki schodowe w blokach 9,10,11 (szczególnie chodzi nam o 9), gdzie to można sprawdzić???
  • czy moze ktos wie dlaczego zmeinili nam kolor klatki, i to tak niekonsekwentnie, latka tu, sciana tam, potem troche przerwy i kolejne picasso. Kolor pozostawia duzo do zyczenia, zeby nie powiedziec, ze jest obrzydliwobrazowoniezdecydowany!!!!! ja nie chece takej klatki!!!
  • fryzjer(4)

czy ktoś może mi polecić w naszej okolicy dobrego fryzjera. Jedyny na jakiego się natknęłam to ten w Kauflandzie, ale nie wiem czy jest dobry, bo nie odważyłam się jeszcze spróbować
  • Witam mam pytanko.Czy ktoś z Was kładł gipsy w mieszkaniach?Czy może nie jest to konieczne i ściany są ok???.Za kilka dni odbieram mieszkanie w bloku 19 i nie wiem czy warto kłaść gładź?Na oko ściany wyglądaja oki ale nie wiem?Niektórzy mówią że na początku to i tak nie ma co kłaśc bo przez kilka lat blok osiada i mogą sciany po gipsach pękać.Jeśli macie jakieś doświadczenie w tym temacie to proszę o rady.
  • Słyszeliście że po budowie III etapu bloków ma być dla nas udogodnienie, dla naszych dzieci jak i również dla nas otóż ma być nowa furtka która stanie na skaraju osiedla ( przy płocie ogradzającym boisko ). Jak myślicie czy ona naprawdę tam powstanie czy to tylko plotki i takie tam pogłoski ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się