kolor

(8 wyników)
  • zastanawiam się nad dwoma kolorami w pokoju gościnnym.Np mam na oku różowy powder pink z beckersa .To byłby glówny kolor .Do tego zrobiłabym dwa pasy w innym kolorze po przeciwnej stronie.Mam meble mahoniowe.Dodatkami zajmie sie na koncu.Mam pytanie czy takie dwukolorowe laćzenie kolorow sie sprawdza?Widziałam ze jedna ściana jasniejsza druga ciemniejsza.A mi chodzi o pas 120 cm a reszta sciany na inny kolor. Czy lepiej jeden kolor?Jak to sie ma juz jak się pomaluje?A jaki kolor jako drugi by...
  • Witajcie, mam problem z doborem koloru ścian w pokoju. Mieszkanko jest w suterynie plus północna wystawa - czyli ilość światła dziennego nie powala ;) Dodatkowo pokoik, który chcę malować, jest bardzo mały - coś z 7 albo 8 m2. Aktualnie ściany są żółte, niestety to złe rozwiązanie. W drugim pokoju jest ten kolor -> czterykaty.pl/czterykaty/51,113372,9257057.html?i=0 i efekt jest znacznie lepszy (kolor na ścianie wygląda trochę inaczej, niż ten na zdjęciu). Niemniej chyba nie chciałabym...
  • Mam meble mahoniowe.Chce przemalować pokój.Obecnie mam cos podobnego do irysu z palety beckers ktora padaje link nizej.Mam prosbe ktory kolor byscie wybrały linght coral,apicot czy sunflower? To pokój goscinny panele jasne .Komoda szafa stoł w kolorze mahoniu.Pokoj średnio słoneczny. ekobud-sklep.pl/uploads/images/designer_colour_paleta_kolor%C3%B3w.jpg
  • Siostra przywiozla mi z Niemiec paczke domola z rossmana, ale niestety-do bialego. Zastanawiam sie, czy moge w nim prac, bo troche szkoda by bylo wyrzucic, a bialych ubran nie mam. Mam za to prawie same czarne, kilka fioletowych i w ten desen-nie straca za bardzo koloru? A moze dokupic jeszcze paczke takiego do kolorow i wymieszac? Tylko nie wiem, kiedy wyskocze na zakupy do De, a poza tym, duzo tego proszku na raz wyjdzie-piore tylko sobie..
  • czy uzywacie go tylko do BIAŁEGO? czy moze być do jasnego prania? czy nie, bo srodki wybielajace? przyznam, że najczesciej nie uzbieram calego bębna białego tylko łącze z szarym, jasno zoltym itp czy wtedy mja sens dawanie proszku do bialego prania?
  • Dziewczyny poratujcie, bo aż mi się gorąco zrobiło... Kupiłam sobie śliczne baleriny z beżowego nubuku. Chciałam je dzisiaj zaimpregnować i przez przypadek potraktowałam je owszem impregnatem do nubuku, ale nie zauważyłam, że akurat ten co wzięłam jest w kolorze granatowym. Nie wiem co mam zrobić. Buty są nowe, nie chcę jakoś ich trzeć na siłę, a delikatne tarcie szmatką nic nie pomaga. Pomóżcie!
  • proszę poleććie coś, bo zawsze mi wychodzą plamy na jajkach i kolor bardzo marny a chciałabym choć raz mieć w koszyczku ładne kolorowe pisanki z prawdziwego zdarzenia;) z góry dzięki
  • Myślę żeby się wybrać nie długo na zakupy.Chcę kupić choinkę i ozdoby choinkowe.Nie wiem jakie kolory wybrać jak myślicie czy srebrny ze złotem będzie ładnie wyglądać.Choinkę zamierzam kupić 2.20 teraz są takie śliczne gęste.A światełka myślę białe.Co o tym sądzicie? A może macie zdjęcia z zeszłej choinki.Pomożecie>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się