kolor

(4 wyniki)
  • Ciekawa jestem, jakie sa Wasze ulubione. Moje - w naturze chyba wszystkie, zauwazcie, ze w naturze nie widzi sie dysonansow, nawet, kiedy gdzies tam na lace czy polu widac rosnace kolo siebie kwiaty o barwach krancowo ze soba "sprzecznych" w jakimkolwiek "malunku". A w waszym otoczeniu? W mieszkaniu czy w garderobie? Jesli o te ostatnia chodzi to ma z niej dozywotniego bana u mnie kolor zielony, niebieskosci poza dzinsem tez nie ma w ilosci wiekszej niz sladowa (t.j. jedna bluzka). P...
  • Zaplątałam się w swojej kuchni.Dodatki nie takie.Do tego muszę ją pomalować. Podrzućcie coś, bo ona za bardzo moja.
  • ktory oburzon, ze do tej pory nie udzielono Mu kawalka foruma pod Jego szmaciarska specjalnosc molestuje mnie od paru godzin, zebym Was przepytala na okolicznosc Waszych upodoban westymentarnych i zawartosci Waszych szaf. Co lubicie, co nosicie, czego w zadnym wypadku nie zalozycie itepe. , gdzie kupujecie
  • Bo wymaga jeszcze drobnych retuszow (fugi kafelkow) i zwyklego uporzadkowania "pola bitwy, ale dzis nie czuje do tego woli bozej. Jest tu wszystko to, Meto, czego nie lubisz - z wyjatkiem warkocza czosnku i papryczek z wyjatkiem jednej - papryczki - solniczki ocalonej po likwidacji mieszkania w Chorzowie. [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/hi/gi/yakb/47hfOR12nbBjzoYK8B.jpg[/img] Inne zdjecia za chwile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się