Forum Dom Ogród na balkonie
ZMIEŃ
      kolor

kolor

(4 wyniki)
    • Trzymacie się ich, zmieniacie co roku? Miałam już tyle faz na kolory. Kiedyś czerwony, żółty, biały i niebieski. Potem chłodne romantyczne - liliowe, błękitne , szare, białe. Potem fiolety i żółcie, pomarańcze, takie mocne południowe. Kiedy indziej same pachnące. Kiedyś widziałam u Magdy Gessler w ogródku na rynku piękne pastele - delikatny róż, rozbielonej żółci, trochę bieli. Inna sprawa, że i tak nie umiem dotrwać w postanowieniu nie mieszania i dosadzam coś co MUSIAŁAM kupić. Ogóln...
    • Jaką farbą pomalować balkon ? Żeby dała się zmywać i była trwała ? Chodzi mi o biały kolor. Bardzo proszę o rady !
    • Zaczynam od nich, bo to one zawsze królują na moim tarasie. Kupuję zawsze na targu z 10 szt. takich małych wypierdków a już po 1-2 miesiącach "zalewają" mi pół tarasu. I to same kwiaty!!!! W przepięknych kolorach!!!! A najciekawsze jest to, że nic przy nich nie robię :DDDDDD Mam taki skrawek tarasu, gdzie usypałam trochę ziemi (taki pasek 50 cm - 400cm) i ziemia ta zawsze jest wilgotna, więc nawet podlewać nie muszę zbyt często :DDD Na początku sezonu faszeruję je tylko nawozami a...
    • na początku marca nie ma w sklepach prymulek? Dlaczego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się