kombi

(4 wyniki)
  • No, najeździłem się z powrotem na benzynce (starą instalację zdjąłem przed wakacjami) i trochę tęskno mi do niższych cenek paliwa, choć na benzynce jakby mniej niż kiedyś wozik mi palił (10.6 vide 12.7 kiedyś). Ponieważ już przejechałem się na taniej instalacji, postanowiłem wybrać coś na sekwencji. Max. koszt może wynieść do 4200 zł. Postanowiłem także profilaktycznie dokonać instalacji w Wawie, najeżdziłem się już trochę do Siedlec :-))) Stąd pytanie. Mam dwie oferty. Jedną za ...
  • Kupiłem taki wózek, rocznik 1990 i chciałbym założyć instalację gazową. Czy coś powinienem wiedzieć? Będę wdzięczny za wszelkie życzliwie rady.
  • Witam Mam pytanie czy do Forda Mondeo 1,6 który ma kolektor plastikowy można założyć inną instalacje niż sekwencyjny ftrysk gazu ? Jeśli tak to jaką i ile ona kosztuje . POZDRAWIAM
  • odkąd założyłam gaz (od pażdzier.2004) ciagle to samo....najpierw strzelanie i wymiana przepływomierza i innych "tanich" rzeczy które mnie doprowadziły niemalże do szału i próby -bezskutecznej- sprzedaz omegi..(nie opłaca sie bo za bardzo spadły ceny, a za duzo już włożyłam.. :-( ... A teraz konkretnie !!!jak ustawić komp.samoch. żeby wreszcie przestała szarpać i dusić się przy ruszaniu na benzynie?...a może to kwestia innych części...doradźcie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się