kombi

(5 wyników)
  • Witam Prosze o rade... Ostatnio czytałam że lepiej uważać na kupno Używanych Alf - głównie tych sprowadzanych (nigdy nie wiadmo co nam wciska handlarz) I teraz mam pytanie... Co sądzicie o zakupie tego samochodu - od osoby prywatnej - (samochod zakupiony w Polskim salonie) - rocznik 2003 (przed liftingiem), diesel 1.9.... Problem jedynie w tym - ze ma ona przebieg 163tys... Sama nie wiem czy to dużo, czy mało - jak na taki samochod i na taki rocznik... cena 24000 (Zaznaczam ze wyposa...
  • Witam,od razu mówię że nie bardzo się znam na samochodach,podoba mi się jednak Alfa Romeo i właśnie mam okazję taką kupić za nieduże pieniądze z Niemiec.Jej opis to:AR t.spark,rok p.2000,150KM,140000 przebieg,benzyna,kombi,bardzo zadbana.Naczytałam się na tym forum dużo złych rzeczy na temat alf i dlatego teraz mam wątpliwości.Autko ma mi+2dzieci służyć do codziennych wyjazdów (ok.30km\dziennie).Czy ma ktoś może taki model?Wiem że decyzję muszę podjąć sama ,ale może mi ktoś doradzi/odr...
  • mam zamiar zmienić 156 SW 2.0 TS 155KM na nowszą bellę wchodzą w grę dwa silniki wymienione w temacie moje pytanie brzmi - czy 1.9JTD po zwiększeniu mocy do 180 KM będzie miał lepsze przyśpieszenie od 0 do 100 km/h niż fabryczny 2.0 JTS 165 koni??? a jeśli tak jak prognozujecie - niedłubany diesel ma 9,5 do setki (AR GT skrzynia manual) - ile może mieć po zmianie softu silnika na 180 KM??? ...a tak na marginesie - mój SW jest z 2000 roku,ma 155 KM i 8,8s do setki czy to nie żenujące ...
  • sondaż(40)

która ładniejsza: 156 sedan, czy 156 sportwagon?
  • Witam Wszystkich Czy może ktoś wie, czy gumy stabilizatora z tyłu w AR 156 2.0 TS kombi z 2000r. da się wymienić? Dokładnie chodzi mi o to z jakiego ewentualnie samochodu będą pasować, a może ktoś wie gdzie można je kupić? Pozdrawiam Adam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się