Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      kombi

kombi

(7 wyników)
    • Czy kombi ze zwierzecia na trasy 400-500 km to dobry czy bardzo glupi pomysl? Sa jacys praktycy tutaj?
    • Poradźcie mi w takiej kwestii - potrzebuję sobie skompletować sobie ciuchy na moto. Nic z tego, co używałem 10 lat temu się nie nadaje. I tak. Najpierw kurtka: byłem dzisiaj w Inters Motor na Jagiellońskiej kupić kask i rękawice, i oglądałem przy okazji kurtki i spodnie. Była fajna kurtka Utika z "siatki" - ideał na tąką pogodę, lecz przed zakupem powstrzymało mnie to, że przy mniej sprzyjającej aurze będzie do kitu, puści mi wodę na całej długości... kosztowała 4 stówy. I teraz sie...
    • Witam. Jakiej firmy polecacie kutki, ew. kombinezony dwuczęściowe- skóra oczywiście. W grę wchodzą kurtka za około 1000zł i kombinezon za 2000. Do tego, co z butami? Zastanaiwałem się nad SIDI Vertigo, co o tym myślicie? Jakieś linki, albo adresy z okolic wrocka mile widziane. Pozdro
    • Cześć. Pewnie każdemu z was serce cieszy się na każde zerknięcie w kalendarz! Już prawie kwiecień, a w takim wypadku nawet chwilowe (z pewnością) załamanie pogody nie martwi. Ale skoro sezon czas zacząc, warto byłoby napomnieć o ubiorze na nasze moto. Dlatego pomóżcie, jestem dość świeży w temacie - chętnie posłucham starszych i doświadczonych. Chodzi mi o ubiór, a dokładnie o kombinezon. Wiem że najprościej pójść do sklepu i kupić coś nowego za 3tys., niestety fundusze duuuuż...
    • Witam, w koncu po 4 sezonach doczekałam się nowego kombinezonu,chciałabym żeby długo mi posłuzył i w związku z tym mam pytanko czy trzeba czymś zabezpieczyć nowy kombi?jesli tak to czym??dziekuję za opinię i pozdrawiam
    • AMX(4)

Witam! Ostatnio kupiłem sobie spodnie firmy AMX, za te pieniądze (550 zł), nie ma chyba za bardzo czego oczekiwać od skórzanych spodni, ale do rzeczy, konkretnie zastanawiam się nad zakupem butów firmy AMX, może ktoś miał do czynienia już z tą firmą i ma takie buty?? Prosze napisać czy są dobre jakościowo, wygodne, dobrze się w nich chodzi itp, ponieważ nie warto wydać pieniądze na tą firme czy lepiej dozbierać troche i kupić jakieś markowe buty dobrej jakości, np IXS??
    • wybaczcie mi może naiwne pytanie, ale kto pyta nie błądzi czy istnieją jakieś reguły co do wyboru koloru stroju na moto? np taki sam jak motocykl czy kolor kasku jak reszty... i nie śmiejcie się :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się