Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      kombi

kombi

(45 wyników)
    • A jakze, wyglada, ze juz bardzo niedlugo produkcja zacznie sie w Alabamie: www.vtec.net/news/news-item?news_item_id=810703 To odpowiedz na Toyote Venza. Preferuje Toyoty, ale ta Honda bardzo mi sie podoba.
    • motoryzacja.interia.pl/wiadomosci_dnia/news/ceed-kombi,871621,326 Hm, o gustach się nie dyskutuje, jednak dla mnie malo prekonujące. Hatchback wygląda znacznie lżej i proporcjonalniej.
    • Kombi(21)

Zaciekawił mnie wątek Szymiego na Auto-Moto i zdjęcie S600 w wersji kombi- wg mnie potworek. Jednak wspomniany typ nadwozia uważam za praktyczny i w kilku wypadkach ładniejszy niż wersje sedan. Ostatnio zachwyca mnie Honda Accord Tourer, jednak gama silników sprawia, że raczej nie kupię tego auta. Do rzeczy jednak. Pozowolę sobie zadać dwa pytania, sam nie wiem, które przysporzy więcej kłopotu: 1. Czy lubicie kombi/które z oferowanych na rynku (albo już nie produkowanych) podoba Wam si...
    • i pod lekkim wrażeniem jestem. Autko z 2001 roku, 94 kkm przebiegu, uzytkowane we Włoszech przez starszego pana, (jako ciekawostke dodam, iż jest on krawcem firmy Moschino, szyjącym "stroje" na pokazy mody). Ok, wsiadamy, piękne czarne, wygodne jak cholera fotele Recaro, cała reszta, tj. decha rozdzielcza itd po teutońsku nijaka..ale ok, nie ma to znaczenia. Odpalamy, 4,2 V8 burczy sympatycznie, tiptronica przestawiamy w "manual", i jadymy... Zrazu powoli, jak żółw ociężale.....pare ki...
    • motoryzacja.interia.pl/news?inf=531334 Bagaznik powala na kolana - 580dm3 :) Za to wyglada jak Volvo V70 skrzyzowane z Fabia kombi. Niby wszystko jest OK, ale poprzednicza wyglada bardziej indywidualnie... Dobrze chociaz, ze zachowuja rodzinne podobienstwo, zle ze taki "okragly" tyl oznacza duze straty pojemnosci bagaznika. Chyba nastepny samochod "modny, dla mlodych i dynamicznych", a nie - jak klasycznie kombi, wol roboczy...
    • www.veteran-mercedes.hu/kepekal/kepekW110112/230%20kombi%201.jpgZaj.....sty.
    • Ilekroć patrzę na Pandę, to zastanawiam się co byłoby, gdyby Fiat zrobił z niej małe kombi. Zabieg nie jest trudny.Wystarczy wydłużyć tylny zwis o 35-40 cm.Klapa bagażnika i światła pozostałyby nie zmienione.Nowy byłby dach,błotniki i zderzak oraz płyta bagażnika.Natomiast zwiększyła by się przestrzeń ładunkowa, co miałoby duże znaczenie dla rodzin kupujących Pandę jako jedyny samochód.Kiedyś najmniejszym kombi była KIA Pride.Panda Kombi wielkością byłaby porównywalna.
    • zwracam sie z apelem , aby pomóc mojemu serdecznemu koledze skaskował kochana jego corolle 99 i pzu chce mu wypłacić 9000 Musi kupi coś w miarę szybko mają malego bobasa. max 12 000 do wydania , ciągnie go w stronę D klasy vecrtra 99 mondeo 00 , 01 czy raczej fokus 02 a może thalia 04? macie jakieś pomysly? acha benzyna , bo przebiegi typu praca dom szkola kino teściowa etc zdrawim
    • www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/235901/500_heads_for_the_hills.html?CMP=NLC-Newsletters Sympatyczny :) Coby mu jeszcze siedzenia z tyłu przesunęli, to by było auto dla 4 osób w teren. W końcu lekka Panda 4x4 jest bardzo dzielna w terenie.
    • Witam. Ta Astra jechała sobie dzisiaj o godz.16.30 drogą tarnowską pomiędzy Targowiskiem a Wieliczką łamiąc elementarne przepisy ruchu drogowego.Policmajster (policmajstry) "sadzili" bez użycia sygnałów ostrzegawczych , z prędkością 120-140 km/h w miejscach gdzie ograniczenie nakazuje jazdę 50-70 km/h!~!! Na dodatek wyprzedzali na trzeciego w tzw.Czarnych punktach!! Jak wiadomo, ten odcinek drogi jest obecnie przebudowywany i w miejscowości Targowisko jest wyjątkowo niebezpieczny...
    • ....ma może ktoś z was na zbyciu? Przydałaby mi się. W razie co proszę o sygnał.
    • Z konkurentow ma tylko mercedesa E63 kombi. Ciekawe, czy pojawi sie na rynku? Osobiscie, chcialbym miec wlasnie taki pojazd. Ciesze sie, ze w sprzedazy bedzie chociaz wersja podstawowa, 300hp, 6-speed. Na rynku amerykanskim jest tylko kilka przyzwoitych modeli kombi, nad czym bardzo ubolewam. Legacy kombi i mazda 6 - zniknely z rynku na dobre. Saab 9-3 jest dostepny z reczna skrzynia biegow i silnikiem 255-280hp. Volvo sprzedaje V70 tylko z silnikiem 3.2L, 235hp, wersja turbo (280hp) ...
    • u nas niedługo taki trzeba będzie nabyć. obecnie mamy służbowy, ale dobre czasy się kończą i zaczynamy myśleć o zakupie czegoś swojego. samochód z założenia ma być "rodzinny", dostosowany do jeżdżenia z juniorem, a i często z jego bolidem (wózkiem głębokim) w zestawie. wielka prośba dla znawców i użytkowników ;) napiszcie, jaki macie samochód rodzinny - czyli taki gdzie zapakuje się rodzina z dzieckiem ;) i najczęściej z dobytkiem dodatkowym.. co polecacie, co odradzacie, na co trz...
    • I jestem zachwycony jego zawieszeniem. Nierówności drogi tłumi idealnie, zachowując minimum komfortu dla pasażerów. Ostre zakręty dla niego nie istnieją.Jedzie jak po szynach (jedynka też tak potrafi), ale z większą dynamiką.Samochód jest sztywny i posiada bardzo precyzyjny układ kierowniczy. Edzemplarz którym dzisiaj jeździłem był w wersji FX Gold, co oznacza że jego wykończenie jest zancznie lepsze od podstawy. Jakość montażu wręcz wzorowa (czego nie można powiedzieć o cenie, któr...
    • Kiedyś już było, będzie też w niedalekiej przyszłości: www.autoexpress.co.uk/news/56522/m5_carrier_bagged.html www.motogazeta.mojeauto.pl/cms/index.php/16367 pozdrawiam Art_0
    • Czy kupilibyście taki samochód, mając na zbyciu 50 tys.? Mnie się ten model bardzo podoba, bo jest ładnie spasowany i całkiem fajnie wyposażony.Kawał auta za rozsądną cenę.Przy obecnym rabacie, coś koło 50 tys. Mam zamiar go nabyć.Czy dobrze robię?
    • hej rzeknijcie słowko 1,6 disel focus w wersji silver z manulana klima kombi czy 86 KM diesel w nissanie Note z klimatroniciem i lepszym wyposazeniem cena ta sama jakies 3 tys km na miesiac 3 osoby dzieki za podpowiedzi
    • A konkretnie o modelu Wagon? Cena rozsadna, silnik duzy (3.6l) i mocny (280 KM), wyposazenie bogate, plastiki ladne, siedzenia wygodne, bagaznik olbrzymi - w weekend ogladalem go u dealera i mi sie calkiem podoba: www.vw.com/passatwagon/index.html
    • sprowadzona w calosci (sa zdjecia) ze szwajcarii, pelne wyp, oprocz skory. jezdzila nim znajoma - pewny przebieg 74 tysiecy. Dodatkowo opony zimowe na felgach (a samochod jest na alu). No i chce za niego kobita 30 tysiecy. To dobra cena? A moze ktos z Was jezdzil takim autem i ma jakies doswiadczenia? To juz chyba 6 samochod jaki ogladam i mam juz dosc - wiec moze sie oplaca? czekam na opinie - nie ukrywam, ze sprawa dosc pilna :)) pozdrawiam emalka
    • nadeszla taka chwila kiedy trzeba bedzie sprzedac za psi grosz nissana i kupic jakies nowsze auto. Nowego z salonu - nigdy wiecej. Najpierw byla mowa o jakims kombi (a4, a6). Moja zona wspominala cos o passacie. Francuzy raczej juz odpadaja. Teraz przyszla zona wpadla na genialny pomysl - ford Explorer. RATUUUUNKUUU!! i oc ja mam zrobic?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się