komputer

(4 wyniki)
  • Słyszałam dzisiaj w radiu RMF FM i kopiuje z ich strony : Komputer szansą dla niewidomych Państwowy Fundusz Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych uruchamia program "Komputer dla Homera". Dzięki niemu można dostać komputer z syntezatorem mowy przystosowany do obsługi osób niewidomych. O komputer mogą starać się rodzice niewidomych dzieci – potrzebne jest tylko zaświadczenie o niepełnosprawności. Jeśli komputer chcą otrzymać dorośli, muszą być zatrudnieni lub zarejestrowani j...
  • Witam. Składam w tym roku wniosek na komputer dla swojego Grzesia.Mam do was pytanie.Czy trzeba być zapisanym do PZN? Jle się czeka na odpowiedż i realizację po złożeniu wniosków.Nadmieniam,iż Grześ chodzi do szkoły masowej.Pozdrawiam Ania☺
  • czy już w waszych województwach odbyły sie komisje kwalifikujące dzieci?u nas dopiero po 20 lipca ma sie zebrać komisja
  • już wcześniej zaczęłam ten wątek, ale chyba nie spotkal się z dużym zainteresowaniem...szkoda, bo my właśnie przedwczoraj podpisaliśmy umowę z PFRON-em, moja córeczka dostanie spore dofinansowanie (kilka tys.zł ;) ) na zakups sprzętu komputerowego i programu powiększającego obraz. Każdemu dziecku się to należy, warto próbować, aby ułatwić im naukę, i nie tylko. Naprwdę polecam ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się