Forum Kultura Teatr
ZMIEŃ
      koncerty

koncerty

(6 wyników)
    • 28 sierpnia (poniedziałek) o godz. 19:00 w Ogrodach Frascati (Park Kultury im. Rydza-Śmigłego na tyłach Teatru Buffo) odbędzie się koncert Marii Peszek "Miasto-mania". Wstęp wolny. Zapraszamy
    • Bylo niezle, ale organizacyjnie nie wszystko gralo jak trzeba. No i pogodowo.
    • Witam, czy można zabrać 6-latkę na Dziadka do Orzechów w Operze Narodowej? Chodzi o to czy 6 lat to jeszcze nie za wcześnie. Pozdrawiam Sven
    • Z jakim teatrem jest związana Magdalena Cielecka ? W, jaki sposób można się z nią skontakotwać ? magdalena.cielecka.filmweb.pl/Magdalena,Cielecka,filmografia,Person,id=354
    • mam pytanie . swoją wizyte w pile zapowiedziałą rodzina Peszków która wystapi ze spektaklem do muzyki voo voo. czy ktoś juz widział ten spektakl ( to podobno sa teksty osób autystycznych czytane przez rodzine ) Warto sie wybrać czy nie?
    • Czy to forum jest dobre dla tego typu spektakli? Zaglądałam do "Muzyki", ale tam to tylko muzyka lekk, łatwa i przyjemna (jak dla kogo). Nie jestem melomanką, ale bardzo lubie dobrą muzykę (tę klasyczną) w dobrym wykonaniu. Od 12 lat w Warszawskiej Operze Kameralnej wystawiane są w ramach Festiwalu Mozartowskiego wszystkie opery tego kompozytora. Poza tym można posłuchać mistrzowskiego wykonania innych utworów Mozarta. Ja uwielbiam Requiem, na którego wykoanie chodzę ilekroć mam c...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się