koncerty

(30 wyników)
  • W maju 2011 planowany jest koncert Vitasa w Polsce. Vitas - rosyjski piosenkarz, kompozytor i autor tekstów. Posiada niesamowitą skalę głosu - dysponuje 5 oktawowym kontratenorem. Informacja na stronie: www.eventim.pl/pl/ Wstępnie mozna kliknac ws. biletu i informacji. Na razie prowadzone sa rozmowy i strona polska chce sie zorientowac czy jest zainteresowanie. Ide koniecznie!!!!!! Dla mnie jest rewelacyjny!!!!
  • witam na sam koniec koncertu zespół wykonał dwie bardzo dynamiczne piosenki, chyba były to druga i trzecia od końca poszukuję informacji, jak są zatytułowane bardzo mi się podobały a nie słyszałam ich wcześniej
  • Koncerty romansów i starych piosenek wojennych Julia Ziganszina i Aleksander Ławrentiew (Kazań, Rosja) Wykonawcy to obecnie elita rosyjskiego romansu - laureaci wielu festiwali i konkursów. Jest to naprawdę okazja zobaczyć i posłuchać artystów najwyższej klasy. Nowy program koncertu będzie zawierał interpretacje ludowych pieśni rosyjskich oraz najbardziej znane romanse rosyjskie m.in.Podmoskownyje wieczera, Oczi cziornyje a także co szczególnie polecamy piękne interpretacje ...
  • duszna i parna sala Stodoły nie zachęcała do uczestniczenia w tym wydarzeniu, w związku z tym część słuchaczy zrezygnowała z ogladania i słuchania supporta (pod tajemniczą nazwą "poparzeni kawą 3" :)) i przegadała ich występ w ogródku piwnym :) ( w tym ja !) zespół 5'nizza zaskoczył - scenicznym, dopracowanym wyglądem - skromną ale bardzo efektowną scenografią - bardzo ciepłym i nienadętym kontaktem z publicznością - świetnym dopracowaniem reżyserii i dramaturgii koncertu.. (chy...
  • Jutro na "1" o 21:30-23:10 piosenki Wysockiego wykonywane przez znanych rosyjskich aktorów i piosenkarzy. Dobre!
  • Dopiero w listopadzie, ale zawsze... www.ebilet.pl/szukaj.php?tid=3317&t=t&ref=hot
  • Ktoś coś kiedyś wspominał o planowanym koncercie Akwarium w Krakowie. Czy coś w tej sprawie wiadomo? Przywiozłam sobie z Rosji "dzieła prawie wszystkie" Akwarium w mp3 na dwóch płytach i słucham w kółko.
  • Pozwolę sobie zawiadomić wszystkich forumowiczów: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Czuły barbarzyńca - ZAPROSZENIE ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ [8 lipca, czwartek, godz. 20.00] W ramach "Letniej Sceny Czułego", organizujemy w czułym barbarzyńcy wyjątkowy koncert Oleny Leonenko, który promuje jej najnowszą płytę pt.: Miłość po rosyjsku Cena biletu 30 złotych do nabycia...
  • Sluchajcie, kto to byl taki chlopak cos ala Colin Farell. W garniturku w prazki, kucyk. Spiewal o towarzyszu, ktory wyruszyl z wioski. I, co to bylo, takie cos w czerwonym, niby rosyjska Dolly Parton, ale o kilka polek nizej. Wlosy w nieladzie, biustonosz spod dekoltu, makijaz kosmiczny. Poza tym myslalam, ze takiej piosenki jak Katiusza, to nie mozna spieprzyc, a jednak! Aha, i piosenka Okudzawy tez wg mnie do niczego. Bez tej sily, co oryginal. Tylko dziewczyna sliczna.
  • Irina Rodnina. Jubileuszowa impreza. Ładnie się zapowiada :)
  • w wawie, ma którym będę oczywiście,,, wklejam link .... no strasznie mi się podoba... www.youtube.com/watch?v=hZPfuSRNJHs i może ktoś jeszcze się na koncercie 15.06. pojawi?.. taka kryptoreklama. :)
  • A Rubl już w piątek w Warszawie !
  • ...bilety nie drogie ...35 złotych ...jeszcze są...
  • W Sali Kongresowej 23 listopada, o 19.00. Bilety po 150, 120, 100 i 80 zł. (!!!) Ale uwielbiam ich:) i chyba się wybiorę, bo to naprawdę swietny zespół. Poza tym podoba mi się ten trend - zapraszanie zespołów ze Wschodu:) Może kiedys dożyję koncertu DDT albo Leningradu w Polsce. A gdyby przyjechał Czajf!!
  • Czy ktos wie czy Bi2 w ogole kiedys bedzie w Polsce? ;( A jesli nie to moze chociaz wiecie gdzie w ogole zamierzaja koncertowac... moze SP? :(
  • Kto byl wczoraj na koncercie DDT w Kongresowej? Jakie wrazenia? Zaluje, ale nie bylam. Ciekawa jestem opinii.
  • Na RTR-Planeta teraz jest koncert piosenek Matwieja Blantera. Zachęcam do oglądania. To nasza piosenna klasyka. Napewno znacie i lubicie te piosenki.
  • dziś koncert na 1, o 18 naszego czasu. Polecam.
  • RUBL Po raz pierwszy w Polsce ! Nowy zespół lidera Leningradu Sergeya Sznurowa. W składzie 5 członków byłej rosyjskiej supergrupy – A.Antonienko,A.Kaniew,K.Limonow,D.Muzin, sam Sznurow zamienił bałałajkę (roztrzaskaną podczas pożegnalnego koncertu w Warszawie) na gitarę elektryczną .Grają ostro, teksty jak zwykle zadziorne „w starym stylu”. Zdaniem dziennikarki portalu «Частный корре...
  • 8 maja 2009 w warszawskim klubie Progresja koncert ARII wraz z Krugerem i Epidemią. Bilety w cenie 85 zl na eventim.pl Oj, będzie ciężko - i o to chodzi ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się