Dodaj do ulubionych

Teatr Narodowy

01.05.15, 14:17
Witajcie,
zamierzam się wybrać na jakiś ciekawy spektakl do Teatru Narodowego. Czy możecie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • emilia127 Re: Teatr Narodowy 19.06.15, 15:11
      To najlepiej jak sobie sprawdzisz np. tu Tekst linka co grają :)
    • Gość: marta Re: Teatr Narodowy IP: *.dynamic.mm.pl 29.05.16, 19:34
      Bardzo zawiodłam się na zasadach fair play panujących w Teatrze Narodowym.
      Chciałam oddać albo wymienić bilet zakupiony przez internet, ale bardzo rzeczowo mnie poinformowano, ze jest to niemożliwe. Dwa miesiące później, kiedy nadszedł termin spektaklu (ostatni dzień długiego weekendu) zaledwie 4 godziny przed planowanym spektaklem otrzymałam maila (!), że spektakl jest odwołany z powodu choroby aktorki. Oczywiście choroba się zdarzają, ale 4 godziny wcześniej dopiero taka informacja. Miałam opłacony urlop i specjalnie go skróciłam, bo wcześniej nie mogłam oddać biletów! Teraz jakoś łatwo Teatrowi zrobić przelew zwrotny. A wcześniej było to niemożliwe. BARDZO SIĘ ZAWIODŁAM.
      • lajlah Re: Teatr Narodowy 11.06.16, 09:15
        W większości teatrów, bilety zakupione przez internet nie podlegają zwrotowi, jest to zawsze napisane w regulaminie sprzedaży. Takie bilety najlepiej, po prostu, próbować odsprzedać komuś innemu.
        • adalbert-111 Re: Teatr Narodowy 21.01.17, 11:58
          Bardziej bulwersujący jest moment odwołania spektaklu, niż niechęć przyjęcia zwrotu. 4 godziny przed spektaklem, to kpina. Teatr, to kultura wysoka ? Chyba już nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka