Dodaj do ulubionych

Festiwal Teatru Formy Materia Prima - Kraków 2017

29.11.16, 22:04
Informacje ze strony: www.materiaprima.pl/

Materia Prima. 4. Międzynarodowy Festiwal Teatru Formy

Kraków, 18 – 25 lutego 2017

GWIAZDA FESTIWALU
DANIELE FINZI PASCA
twórca sukcesów
CIRQUE DU SOLEIL

Teatr Groteska już po raz czwarty zaprasza do udziału w unikalnym na skalę europejską wydarzeniu Materia Prima 4. Międzynarodowym Festiwalu Teatru Formy. Zaprezentujemynajwybitniejsze spektakle teatru formy z całego świata z: Francji, Holandii, Kanady, Litwy, Niemiec, Wietnamu, Włoch, Szwajcarii i USA.

Materia Prima to Festiwal polskich prapremier i artystów odkrywanych dla polskiej publiczności. Zapraszamy produkcje obecne na międzynarodowych, prestiżowych festiwalach, doceniane przez publiczność na całym świecie, wielokrotnie nagradzane.
Obserwuj wątek
    • brygida.g Re: Festiwal Teatru Formy Materia Prima - Kraków 30.11.16, 22:12
      Byłam na poprzedniej edycji, ale widzę, że w tym roku skład artystyczny jest chyba jeszcze lepszy! Jak ja się cieszę, że mieszkam w Krakowie i mogę się wybrać na kilka spektakli <3 Innym też polecam!
      • tymon.kr Re: Festiwal Teatru Formy Materia Prima - Kraków 03.01.17, 21:54
        ja mam już bilet na "la verite" i "body remix" - can't wait! innym też polecam zaopatrzyć się już w wejściówki, bo z tego co patrzyłem ostatnio na stronie Groteski, to ubywa ich całkiem szybko, lepiej więc nie ryzykować, szczególnie że ceny niższe nie będą :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka