Dodaj do ulubionych

Trójkąt Smutku

08.06.23, 21:47
Właśnie obejrzałem ten Trójkąt to smutek po raz pierwszy i chociaż mam wiele przemyśleń, moim wielkim wnioskiem jest to, że były to najbardziej realistyczne wymioty, jakie kiedykolwiek widziałem. Jedną z pierwszych osób, które zwymiotowały, był młodszy ojciec i absolutnie to sprzedał. Mały kaszel po tym, jak myślisz, że skończył i kilka dodatkowych kawałków wylatuje z jego ust? Ta stara kobieta, która wymiotuje tuż przed drzwiami swojego pokoju na korytarzu? Kobiety tarzające się po łazience od toalety do bidetu? Każdy z nich był po prostu 10/10 wiarygodny i doceniony.
Obserwuj wątek
    • reale00 Re: Trójkąt Smutku 10.06.23, 16:33
      reale00 napisała:

> Właśnie obejrzałem ten Trójkąt to smutek po raz pierwszy i chociaż mam wiele pr
      > zemyśleń, moim wielkim wnioskiem jest to, że były to najbardziej realistyczne w
      > ymioty, jakie kiedykolwiek widziałem. Jedną z pierwszych osób, które zwymiotowa
      > ły, był młodszy ojciec i absolutnie to sprzedał. Mały kaszel po tym, jak myślis 9apps.ooo/
      > z, że skończył i kilka dodatkowych kawałków wylatuje z jego ust? Ta stara kobie
      > ta, która wymiotuje tuż przed drzwiami swojego pokoju na korytarzu? Kobiety tar
      > zające się po łazience od toalety do bidetu? Każdy z nich był po prostu 10/10 w
      > iarygodny i doceniony.
      i got this....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka