kama_mama 17.01.06, 20:02 Zbieram kody kreskowe z pieluch pampersa na konkurs zabawek Fisher Price.Brakuje mi jeszcze 30 pkt.Kupiłam paczkę pieluch (czwórek)i co sie okazuje kod nie pasuje.Zdarzyło mi sie to już po raz drugi.Co jest grane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karynk Re: Konkurs pampersa 17.01.06, 21:42 Zadzwoń do Pampersa, to może powiedzą co zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
mag55 Re: Konkurs pampersa 23.01.06, 10:19 Możecie mi powiedzieć na czym polega ten konkurs) Zbiera się kody, czy punkty widoczne na pieluchach (na ostanich miałam właśnie 2x23 pkt)? i gdzie można dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego konkursu? Odpowiedz Link Zgłoś
ajka1 Re: Konkurs pampersa 23.01.06, 10:59 pod tym numerem 0225120112 ale tam jest wciąż zajęte je już dzwonię prawie tydzień żeby zamówić broszurkę niestety bez skutku. Może Tobie się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_andrz Re: Konkurs pampersa 23.01.06, 11:58 zobacz w ksiazeczce którą dostałaś że kody są tylko uwzględniane z rozmiarów 1- 4 i nie ze wszystkich rodzajów pieluch.Są zdjęcia pieluch biorących udziałą w konkursie. Swoją drogą to ciekawe dlaczego tak jest moje dziecko używa 5 i co z tego powodu nie moze dostać zabawki? Odpowiedz Link Zgłoś
myha33l Re: Konkurs pampersa 23.01.06, 23:08 Ja czekam już miesiąc na broszurkę pampersa bo dodzwoniłam się po wielkich trudach . 30 razy dziennie przez 4 dni wykręcałam numer i był ciągle zajęty i piątego dnia rano po pierwszym razie udało się!!! Minął już miesiąc i nic . Może wreszcie się doczekam .Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malinka255 Re: Konkurs pampersa 24.01.06, 08:29 tylko niektóre kody pasują do konkursu, musisz miec te kody na kartce napisane i z nimi -ja tak robię-idź do marketu, wybierz pieluchy z dobrym kodem malinka Odpowiedz Link Zgłoś