Dodaj do ulubionych

Konkurs BEBIKO

11.03.09, 20:25
dziewczyny mam do was pytanie.Nie wiem czy wy bierzecie w takich konkursach udział ale ja czasami tak.I moje pytanie brzmi tak : skąd te kobiety a raczej ich dzieci zdobywają tak dużą ilość punktów? Kto na nie głosuje w ilości np.100 głosów dziennie nie mam pojęcia.Konkurs trwa 2 dni a zdjęcie na pierwszym miejscu ma ponad 500 głosów.Coś mi tu śmierdzi i dziwi mnie że organizatorzy takich konkursów nie zwracają na to uwagi.Przecież głosy nabijane programem do nabijania głosów też da się wyłapać.Z drugiej strony dziwie sie tym kobietom że za mało znaczącą nagrodę można aż do takich oszustw się posunąć.Widzę wiele fajnych zdjęć które mają po 1-2 głosy i naprawdę mnie to strasznie dziwi jak można na taką fotkę nie zagłosować.A te z pierwszych miejsc nie zawsze są wyjątkowe.Ostatnio weszłam na inny konkurs a tu niespodzianka zdjęcie z 1 miejsca w konkursie BEBIKO jest na 1 miejscu i tu.Ja nie twierdzę że moje fotki powinny być najlepsze bo widzę wiele wiele fajniejszych ale aż krew mnie zalewa jak widzę to oszustwo.
Obserwuj wątek
    • gabi071984 Re: Konkurs BEBIKO 11.03.09, 21:09
      ja też biorę udział w niektórych konkursach linki u dołu ale też bym chciała
      znać jakieś fora czy inne miejsca by zdobywać te wszystkie głosy sama się dziwię
      • ewika0502 Re: Konkurs BEBIKO 16.03.09, 18:11
        oj, ja tez się nad tym zastanawiałam. Wieczorem patrzę na przodujące zdjęcie i
        ma 850 głosów, a już następnego dnia rano 970. Coś jest nie tak.
    • sloneczko979 Re: Konkurs BEBIKO 16.03.09, 20:57
      zdradze wam kawałek tajemnicy
      oni moga kupować reklamy
      ja kiedyś klikałam z nudów w bannerki za jakieś grosiki - i się kupowało reklamę ....
      jak się kupiło czasem 1000 klików to niech 1/3 z tego kliknie to bedzie nawet 300 głosów smile
      i tak codziennie w kilku różnych firmach big_grin
      sama tak kiedys robiłam i było że kilka razy wygrałam w jakims konkursie smile

pozdrawiam
      • kangoashja Re: Konkurs BEBIKO 16.03.09, 21:21
        Tak jak pierwszego dnia konkursu BEBIKO o godz j 8 rano przodujące
        zdjęcie 300 głosów a wieczorem już 800 coś chyba nie tak. Napisałam
        do BEBIKO i kobieta odpisała mi ze oni zauważyli też ten problem ale
        w tym momencie nie mogą już zadziałać by coś zmienić w
        zabezpieczeniach czy coś takiego. Ze zapewne w następnych edycjach o
        ile będą , to takie rzeczy będą niemożliwe. Pzdr
    • kangoashja Re: Konkurs BEBIKO 17.03.09, 07:32
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=87690 tu oddajemy nawzajem
      głosy KLIK za KLIK pzdr
Inne wątki na temat: