kingusia2008
11.03.09, 20:25
dziewczyny mam do was pytanie.Nie wiem czy wy bierzecie w takich konkursach udział ale ja czasami tak.I moje pytanie brzmi tak : skąd te kobiety a raczej ich dzieci zdobywają tak dużą ilość punktów? Kto na nie głosuje w ilości np.100 głosów dziennie nie mam pojęcia.Konkurs trwa 2 dni a zdjęcie na pierwszym miejscu ma ponad 500 głosów.Coś mi tu śmierdzi i dziwi mnie że organizatorzy takich konkursów nie zwracają na to uwagi.Przecież głosy nabijane programem do nabijania głosów też da się wyłapać.Z drugiej strony dziwie sie tym kobietom że za mało znaczącą nagrodę można aż do takich oszustw się posunąć.Widzę wiele fajnych zdjęć które mają po 1-2 głosy i naprawdę mnie to strasznie dziwi jak można na taką fotkę nie zagłosować.A te z pierwszych miejsc nie zawsze są wyjątkowe.Ostatnio weszłam na inny konkurs a tu niespodzianka zdjęcie z 1 miejsca w konkursie BEBIKO jest na 1 miejscu i tu.Ja nie twierdzę że moje fotki powinny być najlepsze bo widzę wiele wiele fajniejszych ale aż krew mnie zalewa jak widzę to oszustwo.