Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      kuzyn

kuzyn

(5 wyników)
    • czesto zaczynasie zycie seksualne od wspólnego onanizowania sie z bratem czy kuzynem. Czy to jest bardzo rozpowszechnione i jak dlugo trwaja takie zwiazki?
    • Moja dziewczyna rozmawia ze swoim kuzynem przez telefon i zawsze wychodzi z pokoju, żebym nie slyszął ich rozmowy. Ale jej kuzyn przejeżdzał przez miasto w którym się uczy i nocował w jej pokoju w jej łóżku, tak mi przekaząła. zapytałem jej się czy on ją kocha/tak jak facet kobiete/. Odpwiedziała mi że nie. Ale ostatnio pokazało mi jaki jej sms wysłał, że bardzo ją kocha. Co sądzićie o tym? Czy powiedziała mi cała prawdę? Co ja powinienem z tym zrobić? Rozstać się z nią? CZy trw...
    • Wiem że będziecie oceniać z góry...wiem że nie oszczędzicie mnie....może liczę że choć jedna osoba zrozumie.... Minęły już prawie 4 lata....od tego zdareznia....byłam jeszcze nastolatką...Zdałam mature i postanowiliśmy to uczcić z innym maturzystami...przy okazji mój brat organizował z okazji urodzin ognisko...Spotkaliśmy sie wszyscy jak co roku na wsi...i było świetnie...jak zawsze...Alkohol lał sie niestety strumieniami...nikt sobie nie szczędził...ja niestety tez nie....Ni...
    • Witam. Nie wiem jak zacząć, więc przedstawię sytuację która miała dzisiaj miejsce, ale to się zdarzyło więcej niż tylko jeden raz. Otóż siedziałam pod parasolkami z młodszym o 4 lata kuzynem (on 19 lat), rozmawialiśmy sobie trochę o szkole i takie tam codzienne tematy, do czasu aż pojawiło się dwóch jego kolegów. Kuzyn momentalnie się zmienił, jakby ożywił i zaczęli z kumplami rozprawiać o ostatnich imprezach i "fajnych, młodych cipkach" z gimnazjum, które jak zauważyli wyglądają ...
    • Wkurzony jak stado dzików zadzwoniłem pod pierwszy lepszy telefon z ogłoszenia. Kobita coś tam ściamniała że jest na zakupach i tego tamtego. No ale dla mnie rikitiki nie były tego dnia najważniejsze tylko "fakt że". W końcu nie ma jak zasady, hehe. Babina spóźniła się chyba 2 godziny co mnie mało ruszało, 2h w te czy w tamtą co za różnica. Podlewając sie wódką rozmyslałem co bym zrobił gdybym był wodzem narodu. Własnie kombinowałem co zrobić ze staruszkami po rozwiązaniu ZUSu i C...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna