kuzyn

(6 wyników)
  • Cześć dziewczyny Wkrótce idziemy na wesele i mam w związku z tym pytanie. Żeni się kuzyn Ciastka. W połowie maja mama Ciastka przekazała nam, że 28 lipca będzie wesele. Trochę kolidowało to z naszymi planami, więc zadzwoniliśmy do ciotki, żeby się dowiedzieć jak to wygląda. Potwierdziła, że wesele będzie, zrezygnowaliśmy z wakacji, bo w dwa kolejne w-endy sierpnia także są śluby, o których wiedzieliśmy już wcześniej i trudno to było pogodzić z jakimś sensownym wyjazdem. Jeszcze w m...
  • W zasadzie nie moja sprawa ale jakoś nie daje mi to spokoju. Mój kuzyn(23lata) związał się z pewną pannicą(20lat). Nie było by nic w tym nadzwyczajnego gdyby nie to ze panna posiada w dorobku już jedno 3letnie dziecko, zero wykształcenia i ogłady a niedawno urodziła 2 dziecko(ojcem tego jest mój kuzyn). Dla naszej był to szok, zwłaszcza ze kuzyn studiuje i pracuje, jest gościem na poziomie , wynajmuje mieszkanie a mimo to związał się z osobą o zerowych ambicjach do tego aspołecznym zachowa...
  • Witajcie, moze Wy, kolezanki, cos mi doradzicie, bo gubie sie juz sama w swoich przemysleniach... Wczoraj mielismy z mezem rozmowe, z ktorej wynikla mala klotnia, no niemila wymiana zdan. Ale od poczatku... Niedawno moja kolezanka oznajmila, ze wychodzi za maz, termin: 27 sierpnia albo tydzien pozniej. Super, radosc itp - dodam ze to moje najlepsza kolezanka, znamy sie prawie 10 lat, stale spotykamy i naprawde jestesmy sobie bliskie. No i punkt zapalny: wczoraj dowiedzielismy si...
  • terminy zaklepane - święta, menu wybrane suknia się szyje, my spraszamy gości... Byliśmy kilka dni temu w miejscowości oddalonej o 300 km od naszego miejsca zamieszkania żeby zaprosić wujostwo mojego narzeczonego i kuzynów:(( I chyba się zaryczę na śmierć:( Okazało się że jeden z kuzynów wrócił właśnie z Londynu i... wychodzi ...patrzę...my się znamy:((( Akurat zaczynałam studia, rzucił mnie chłopak, oblałam egzamin, koleżanka wyciągnęła mnie na imprezę w jej chacie no i stało się. tamt...
  • dostałam zaproszenie na wesele do kuzyna (bliska rodzina więc wydawało mi się pewne, że pójdę). mój narzeczony już kupił sobie garnitur, buty itp....byłam pewna, że się pobawimy. tymczasem dowiedziałam się właśnie, że na to wesele nie dostała zaproszenia moja siostra (młodsza o kilka lat). jaka jest między nami różnica otóż mała nie zarabia (uczy się jeszcze) więc nie będzie mogła dać prezentu, my natomiast mamy bardzo dobrą "zdolność prezentową". poczułam się głupio, to tak jakby...
  • Dziewczyny mam problem. Otóż w ten piątek (tak tak w piątek) mamy wesele mojego kuzyna. No i niestety mąż mój nie może pójść, bo pracuje i nici z wolnego dnia. No i tu jest pytanie. Kuzyn jest jedynakiem i ma małą rodzinę. Z jego strony będzie ok 6 osób i bardzo chciałby, abyśmy i my tam byli. Zastanawialiśmy się z mężem czy nie powinnam pojechać sama. Ale jakoś mi się to nie widzi. No w końcu mężatka, sama na weselu. Co o tym myślicie? Mam rację, czy głupio kombinuję?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się