kuzyn

(7 wyników)
  • gryzę się z tym problemem... większość mojej rodziny mieszka od wielu, wielu lat w Niemczech, także moja ciocia i 10lat starszy ode mnie kuzyn. Sytuacja jest taka, że ciocia od kilku dobrych lat jest na rencie (po operacji i lekach uszkodził jej się błędnik i ma problemy z chodzeniem), do tego około miesiąca temu przeszła operację kręgosłupa, po której nastąpił udar mózg, całe szczęście bez poważniejszych komplikacji, po rehabilitacji trafiła do domu, tylko ma problemy z nogą (le...
  • Moja dziewczyna rozmawia ze swoim kuzynem przez telefon i zawsze wychodzi z pokoju, żebym nie slyszął ich rozmowy. Ale jej kuzyn przejeżdzał przez miasto w którym się uczy i nocował w jej pokoju w jej łóżku, tak mi przekaząła. zapytałem jej się czy on ją kocha/tak jak facet kobiete/. Odpwiedziała mi że nie. Ale ostatnio pokazało mi jaki jej sms wysłał, że bardzo ją kocha, dostała go wcześniej niż jej sie zapytałem, więc mnie okłamała. Co sądzićie o tym? Czy powiedziała mi cała p...
  • Dzen Dobry, chcialabym abyscie obiektywnie odpowiedzieli co o tej historii myslicie... a wiec tak: mieszkam za granica z mezem i dwojka malych dzieci: synek 2 latka i corka 3 m-ce.Naszym /a raczej chyba moim/ problemem jest kuzyn mojego meza.siedzial w pl 10 lat w wiezieniu za pobicie, gwalt,wszczynal awantury po pijanemu -jest nieobliczalny.Po takiej odsiadce zna wszystkich bandziorow...przez czas pobytu w wiezienu nie kontaktowal sie z nami a ja w ogole go nie znam bo jak po...
  • Witam. Mam taką sytuację wśród bliskich mi osób i nie mogę sobie jakoś tego wszystkiego w głowie ułożyć. Otóż jest para kuzynów, kuzynów dalszych. Jego Babcia i Jej Dziadek byli rodzeństwem. Później pojawiły się dzieci tych dziadków (tego wyżej wskazanego rodzeństwa)- dwóch synów. Jeden jest Ojcem Jej, drugi Ojcem Jego. Czyli Ci panowie są stryjecznym, czy tam ciotecznym rodzeństwem w pierwszej linii. O ile oczywiście dobrze rozumuję. I są wreszcie Ich dzieci - córka jednego z kuzynów i s...
  • Witam wszystkich! To moj pierwszy watek, ostrzegam wiec rowniez, ze nie posiadam coniektorych polskich znakow. Chcialam sie poradzic, poniewaz juz sama nie potrafie chyba patrzec na sytacje z dystansem… Jestem mezatka. Moj maz to wspanialy czlowiek. Jestesmy dopiero kilka lat po slubie. W malzenstwie uklada nam sie bardzo dobrze (teraz). Moim problemem sa mojego meza rodzice i niektorzy czlonkowie jego rodziny. Na samym poczatku relacje tescie-my ukladaly sie wzorowo. ...
  • Kultularnie. Przyjeżdżają bez zapowiedzi OK. Ale ileż można siedzieć? Ja jestem gościnna i chętnie gości podejmuję, ale pod warunkiem, że się wcześniej zapowiedzą. Przyjechali( kuzyn małża z dziewczyną) o 16.30 -mnie nie było, był małż zrobił kawę, podał ciastka. Kuzyn chciał tej dziewczynie swojej pokazać okoliczne "atrakcje" : OK - wsiadasz w samochód i jedziesz - ale żeby ciągnąć ze sobą mojego małża - po co? A mój M jescze do mnie, że na kolację wrócą i może grilla na działc...
  • jakieś 20 lat temu mój kuzyn bawił się moimi narządami. Ja miałam kilka lat, on był tuż przed 20 (nie pamiętam dokładnie) Dlaczego piszę o tym dopiero teraz...bo nie pamiętałam tego. dziwne ale tak jakbym cały czas o tym wiedziała, tylko nie chciała pamiętać, jakbym wymazała z pamięci, niedawno to do mnie dotarło, choć brzmi dziwnie to wiem na 100 % że tak było naprawdę, nic mi się nie przywidziało...zresztą dowiedziałam, że i komuś jeszcze tak próbował robić (tylko, że tamta dziew...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się