-
Od niedawna pojawiła się w Klanie nowa postać-"drobiowy" kuzyn z Turku,w ostatnim odcinku nawet z żoną.
Jak zapewne zauważyliście rolę tę gra Krzysztof Janczar,czyli niegdysiejszy Paweł z "Wojny domowej".
Tak sobie skojarzyłem lata,że kiedy kręcono "Wojnę domową" w latach 1965-66 on miał 16 lat,więc jak łatwo obliczyć aktor ten ma teraz lat 61.
Jak na ten wiek to trzeba przyznać,że wygląda dość młodo,ponadto dostał dość "elokwentną" rolę,gdzie musi się sporo nagadać.:)
-
Kto pamięta? Czy ten nowy kuzyn Lubiczów to ten sam, który nie tak dawno oferował dostawy drobiu dla Rosso?
-
Jaki ma sens wprowadzenie do serialu Bolka? Plącze się ten facet już chyba ze 3 miechy i jego postać nic zupełnie nie wniosła do akcji? ani żadnej intrygi, ani nie okazał się fałszywym kuzynem, nic. Po cholere on tam jest?
-
od dawna to podejrzewałam. teraz wiem to na pewno. 3 dowody z dzisiejszego odcinka:
1) od dawna forumowicze zwracali uwage na kawkowo-drozdzowkowy styl prac w firmie jerzego, a tu prosze - dzis kontrola zus dla odmiany (powialo grozą)
2) ponownie przeklenstwo, tym razem z ust dr. loobitcha - "cholera wie" (odpowedz na zarzut o brak jakichkolwiek dosadnych okreslen)
3) dr loobitch do koziełły - "tadziu" (zarzut dotyczący "panowania" chociaz w sumie to słaby dowód, koniaczek juz dawno ...
-
tak, w 2-4 zdaniach, moze mi ktos napisac? uciekli w koncu? dziekuje, jelo
-
Tu niby w głębokiej depresji, a dziś tak popieprzała z tym żelazkiem co by
Igorowi dogodzić i wogóle rozmowna jak nigdy i jeszcze na przystanek go
będzie odprowadzać. No no no