Forum Turystyka Europa Portugalia
ZMIEŃ
      lagos

lagos

(6 wyników)
    • Witam, Był ktoś w Praia da Luz koło Lagos i może napisać kilka zdań o tej miejscowości: - jadę do apartamentu bez wyżywienia więc interesują mnie ceny posiłków w knajpkach - czy jest w okolicy jakiś tani market spożywczy - czy do Lagos można dojść pieszo (plażą, promenadą, jak długo się idzie?) - czy można zwiedzić najbliższą okolicę komunikacją miejską? (gdzie warto pojechać?) - miejscowość jest cicha, spokojna czy dzieje się coś wieczorami? Z góry dziękuję za odpowiedź.
    • Planuję we wrześniu udać się o POrtugalii i szukam fajnego miejsca do pomieszkania, niedaleko plaży, dobrego jedzonka. Jakieś doświadczenia w tym temacie?Będę wdzięczna na porady. Czy oprócz Auto-Jardim- Portugal są jakieś alternatywy jeśli chodzi o wynajem samochodu? czy za fotelik dla dziecka trzba płacić osobno?
    • Wybieram się z Neckermanna do miejscowości Lagos i hotelu Lagos MAR. Bardzo proszę o informację na temat tego hotelu i warunkow( wielkosc pokoi, balkon, czystosc)Z gory dziekuje
    • Mam duszę rozdartą pomiędzy w/w miejscowości. Poradźcie proszę,co wybrać??? (nie trawię totalnej komercji, tłumów, hałasu, hotelowych molochów i kiczowatych animacji). Pozdrawiam :-)
    • Algarve(13)

Witam ;) we wrześniu planujemy wyjazd na 2 tyg. mam nadzieje że ktoś był ?? i liczę że będą upały ? nie wiem jak jest z oceanem chyba da się wykąpać ? zastanawiamy się gdzie polecacie ? nio czytałam opinie Albufeira ale jakoś mało.. info Zależy nam na odpoczynku a także zabawę ;) chcemy żeby plaża była cudowna piękna ;) nie wiem gdzie są takie piękne niezapomniane plaże ;)gdzie wogole polecacie ? najlepiej ? jak jest z komunikacją ? np żeby dojechać do Faro albo Lagos itd ;) drogo je...
    • wybieram się do Portugalii na przełomie sierpnia i września.Czy byl ktoś w hotelach:ALTO GOLF&COUNTRY CLUB w Alwor, ALVORPRAIA HOTEL w Algawre, FOUR SEASONSAT VILAMOURAw Vilamoura, QUINTA DO LAGO COUNTRY CLUB w Almacil? Są to hotele zrzeszone w arena destinations. jeśli ktoś coś wie na ich temat proszę o kotakt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się