-
Poszukuję dobrej firmy cateringowej na imprezę dla ok 30 osób. Przede wszystkim zależy mi na dobrym domowym jedzeniu oraz przystępnej cenie. Wiem, że jest kilka firm w Legionowie specjalizujących się w cateringu jednak nie mają na stronie cen ani innych informacji np. sposobie wystawienia jedzenia. Oczywiście miedzy czasie rozejrzę się po okolicznych restauracjach jednak rady i sugestie bardzo mile widziane:)
-
Wiem ,że były już podobne wątki,ale dość dawno i może coś się zmieniło w tym temacie.
Szukam solidnego wykonawcy mebli na wymiar z Legionowa lub okolic.Czy ktoś może powiedzieć coś dobrego np. na temat Komandora z Jagiellonskiej lub Indeco z Kwiatowej?
Boję się nieautoryzowanych firemek,bo z reguły są niewiele tańsze,a z jakością różnie bywa.
-
Już jutro (tj. 22-10-2011) startuje ze ścianką wspinaczkową!
Zapraszamy serdecznie!
Start godzina 11:00
www.arenafitness.com.pl
Jesteśmy tez na facebook.pl
Zespół
Fitness Klub Arena
-
Czy ktoś z Was mógłby polecić rzetelnego i sprawdzonego dietetyka z Legionowa? Ewentualnie - okolic?
-
BEZPOŚREDNIO, położone w centrum na 2 piętrze, ( ulica Jagiellońska) mieszkanie 3 pokojowe o powierzchni 53m2. Okna PCV z roletami, dwie szafy wnękowe, czteropiętrowy ocieplony blok, czysta klatka, domofon. Pokój 16m2,12m2,8m2, na podłodze klepka, ściany gipsowane, malowane, przedpokój 5.4m2 w boazerii, Kuchnia widna 6m2, na podłodze terakota, ściany boazeria i glazura; Łazienka 4m2 i WC 1.5m2, na podłodze terakota, ściany glazura. Balkon i piwnica.Mieszkanie spółdzielczo-własnościowe, zało...
-
Poszukuję fachowca do remontu dwóch mieszkań - r z e t e l n e g o ! Mam dość spóźnialskich, niesłownych, niedokładnych alkoholików! z polecenia
-
Witam,
Pozszukuję 10 osób do roznoszenia ulotek w centrum legionowa.
Proszę o kontakt
edu333@wp.pl
pozdrawiam
-
[b]Wiele osób szuka możliwości dojazdu do pracy[/b]. Ktoś szuka współpasażera, ktoś szuka kierowcy z czterema kółkami... Czy to ma być tylko jednorazowa przysługa, czy stała dosiadka, czy grzecznościowo lub z ponoszeniem kosztów przejazdu - warto na pewno miejsce takie stworzyć.