Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      legionowo

legionowo

(3 wyniki)
    • Mam się tam zameldować jutro o 17, więc czeka mnie największy cyrk stolycy. I związane z tym pytanie: a) wyjechać wcześniej i walczyć przez miasto b) objechać jakimś "Ringiem warszawskim" ? Jedno i drugie to jazda po dziurach, mam nawigację więc nie pobłądzę. Tylko jaka drogę Wy byście wybrali ? Z góry serdecznie dziękuję.
    • Poradźcie proszę „nowemu” w Stolicy. Czy jest jakakolwiek, najmniejsza choćby szansa, aby trasę ze Starej Miłosnej na Okęcie przebyć czasie krótszym niż 1,5 h ? Jakieś tajne objazdy ? Pewnie nie pytałbym – bo zakładam, że w Warszawie wszystko jest większe, niż gdzie indziej – więc korki też, ale jakoś od trzech dni (tak długo tu jestem:) co rano gdy siedzę nieruchomo w nieruchomym samochodzie przed oczyma przewija mi się „Upadek” z M.Douglasem ...
    • potrzebny mi, zeby powiedziec, gdzie by mozna bylo w okolicy warszawy pojezdzic na rowerach. Czyli innymi slowy wrzucic dwa rowery "do samochodu", pojechac na miejsce, przesiac sie, popedalowac, padnietym doczolgac sie do samochodu i wrocic do domu. ;) Wycieczka nie musi byc dluga. Nie boje sie o towarzyszke, bo juz w tym sezonie troche pokrecila sie na rowerze. Problem to ja, zebym gdzies w polowie drogi nie padl trupem. ;) Myslalem o Parku Kampinowskim... Aaa, i mialby ktos pozyc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się