Forum Regionalne Mazowieckie Marki
ZMIEŃ
      legionowo

legionowo

(7 wyników)
    • Chcę złożyć wniosek poprzez burmistrza do Mazowieckiego Zasrządu Dróg Wojewódzkich,Rejon w Wołminie o ustawienie w ul.Legionowej znaków ograniczających prędkość do 40 km/h dla sam.ciężarowych. Jak mieszkańcy Strugi i inni poprą ten wniosek? Będę wraz z innymi zbierał podpisy. Informację można zostawić w sklepie u p.Ewy ul.Legionowa 57D
    • Co za faryzeusze sprzedali ulice Legionową kierowcom tirów?????????Co struga za to ma??Jak zwykle nic!!!!!!!!W miarę bezpieczna ulica stała się trasą tranzytową!!Ile to jeszcze ma potrwać??To prawdziwa gehenna dla nas mieszkańców Strugi..Ile osób ma jeszcze zginąć??Czy kiedyś wyremontują nawierzchnie na Legionowej(jest już zniszczona,koleiny mają w najgłębszym miejscu ponad 20 cm)Szyby w oknach pękają.Samochodem nie mogę spokojnie jechać bo panowie i władcy 20 tonowych gigantów jadem sa...
    • Od skrzyżowania z drogą wojewódzką nr 633 w m. Rembelszczyzna do skrzyżowania z drogą krajową nr 8 w m. Marki. I to podobno na 1,5 m-ca
    • Od wielu tygodni w godzinach popołudniowych, a najbardziej w piątki!!!! ( od ok.16.00.) wyjazd z ul. Legionowej czy to w kierunku Radzymina czy Warszawy jest niemożliwy. Pojazdy stoją już od ul.Żytniej. Stoją też autobusy linii 718, które już na tym odcinku tracą kilka minut z rozkładu!!! Kierowcy się denerwują, bo taka sytuacja powtarza się zawsze w tych godzinach. Za krótkie jest światło zielone dla pojazdów skręcających w kierunku Radzymina, które również blokuję te chcące skręcić w...
    • Na dzień przed wyborami "ktoś" powiesił ogłoszenie "Do 12 grudnia 2006r będzie ciąg pieszo-rowerowy wzdłuz ulicy Legionowej"Pozostały 2 tygodnie a jeszcze nic nie zrobiono,zupełnie nic.Wszystkie okoliczne gminy mają chodniki,ścieżki rowerowe a u Nas jak zwykle nic.A może pomylono daty,może to jest 12 grudzień ale 2007 rok?
    • Witam, Mam pytanie czy jest może tutaj u nas w okolicy jakiś dostawca internetu radiowego z prawdziwego zdarzenia. tzn. obejmuje co najmniej jakieś 30 km kwadratowych swoim dostępem ?? i nie chodzi mi o jakies usługi typu blue connect , mega plus czy idea gprs.
    • Jak już pisałam w poprzednim wątku - szukam chętnych w Czarnej Strudze (ulica Legionowa, Strużańska itp.) do założenia nadajnika internetu radiowego. Na moim domu mozna postawić nadajnik. Transfer przykładowy: 128kb/s za ok. 40 zł miesięcznie. Im więcej chętnych tym lepiej. Proszę o kontakt na mail.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się