Forum eDziecko edziecko Przedszkola
ZMIEŃ
      legionowo

legionowo

(5 wyników)
    • bardzo prosze o opinie rodziców o przedszkolach w Jabłonnej i Legionowie wiem , że ten wątek się pojawiał ale bez większych konkretów.Interesują mnie opinie rodziców.
    • Witajcie, Czy ktoś ma jakieś doświadczenie i może coś napisać o przedszkolach prywatnych w Jabłonnie i Legionowie ? Widziałam że powstało jakieś nowe o nazwie Smyk. Proszę o odpowiedzi Dzięki
    • Witam serdecznie, planuję otworzyć zaczarowane miejsce dla dzieci. Czy bylibyście zainteresowani? Proszę o rady i propozycje co do funkcjonowania takiego miejsca. www.zaczarowana-akademia.pl Pozdrawiam:)
    • Dziewczyny za kilka miesięcy przeprowadzam się do Chotomowa mam 2-letniego synka, chciałabym poprosić was o informacje o przedszkolu, do którego mogłabym oddać swojego synka - będę wdzięczna za wasze rady.
    • Moje dziecko chodzi tam od roku, nigdy nie płakało - zawsze biegnie do swoich Cioć i koleżanek. Nie miała jeszcze 3 lat, jak przyszła tam pierwszy raz, a ciągle mnie pyta "czy będzie tam przychodziła zawsze?". Małe grupy, rewelacyjna opieka,dużo ciekawych zajęć (oczywiście wszystkie w cenie. Wiem, że przewożą tam dziec rodzice z Chotomowa, z Legionowa, z pobliskiej Białołęki.Przeczytałam wiele wątków z tego forum - uwierzcie mi w tym przedszkolu nie ma horrrrorrrrów o których pisz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się