legionowo

(5 wyników)
  • Witam Mam pytanie odnosnie przedszkoli w Legionowie,poniewaz niedlugo bedziemy sie przeprowadzac do tej miejscowosci i czy moglabym poznac opinie innych rodzicow na temat placowek w tym miescie,bede bardzo wdzieczna, dziekuje i pozdrawiam:)
  • hej dziewczyny! jestem nowa w Legionowie szukam chętnych mam na pogaduchy. Mam dwoje cudownych dzieci 13 letną córeczkę i 3 miesięcznego synka oraz super męża.Tam gdziem mieszkałam wczesniej zostawiłam znajomych i zaczyna doskwierać mi samotność...Teraz jest zima i nawet trudno poznać jakąś mamę na spacerze.Może jakaś mama też jest tu nowa?
  • Cześć dziewczyny! Może możecie mi polecić dentyste dla 5,5 letniej córki w Legionowie lub W-wie, pozdrawiam i z góry dziekuje.iwciab
  • Synek (3latka)ma płyn w uszach po ostatnim zapaleniu ucha, laryngolog zaleciła Flixonaze i baloniki do nadmuchiwania na 3 tygodnie. Czy można wspomóc leczenie jeszcze jakimiś środkami aby płyn się wchłonął? Podobno obecne leczenie ma tylko 40% szans na poprawę. Proszę o namiary w Warszawie.
  • Zapytałam na zakupach, ale cisza, więc pozwolę sobie jeszcze tutaj: gdzie w Warszawie mogę kupić dmuchane teletubisie?? Pomóżcie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się