Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      legionowo

legionowo

(8 wyników)
    • Witam. Mam zamiar kupic mieszkanie w Legionowie, budowane przez firme Leg-Bud , przy ulicy Wyspianskiego. Chcialbym aby mieszkancy Legionowa, korzystający z uslug wymienionej firmy podzielili sie opiniami na jej temat. Dziekuje.
    • Szanowni Czy macie jekies info o w/w inwestycji? Czy przebiega w/g planów? Czy rzeczywiscie jest tam ogrodzenie i ochrona? Moze ktos juz tam mieszka i ma opinie o jakosci wykonania? Mam tez pyanie komunikacyjne: czy ktos buja sie koleja sie do Warszawy? Czy to bezpieczne - kraza opowiesci o nieciekawym towarzystwie w pociagu? dziekuje conss@poczta.onet.pl
    • Czy ktoś kupił mieszkanie u tego dewelopera. Jakie są wrażenia po odebraniu mieszkań czy wystąpiły jakieś usterki? Zastanawiam się nad kupnem mieszkania w ich nowej inwestycji przy Kazimierza Wielkiego. Będę wdzięczny za informacje.
    • Czy ktoś z Was wie coś na temat tej inwestycji i zechciałby się tą wiedzą podzielić ze strudzonym poszukiwaczem własnego miejsca na Ziemi? Pozdrawiam aktywnych i biernych "forumowiczów"
    • Co sadzicie o tych lokalizacjach, jakie plusy, jakie minusy?
    • Szukam opinii na temat tej iwestycji, developera itp. Planowana w ciekawym miejscu Legionowa, niestety Developer trochę "świeży" - jest to spółka prywatna niemająca nic wspólnego z "tym" Mostostalem. Choć z drugiej strony grunt jest własnością Cetrum Kongresowego Warszawianka które bodajże wnosi grunt. Ciekawe rozkłady mieszkań. W sumie spore zainteresowanie jak na 2 tygodnie sprzedaży. Czy ktoś podpisał już umowe przedwstepną ? W sumie umowa wygląda na dość przyjazną dla klienta. Możliwo...
    • Witam, Zamierzam kupić mieszkanie w tych okolicach i boję się żeby nie kupić tuż przy planowanej obwodnicy. Czy ktoś się orientuje którędy ta droga będzie przebiegać (przede wszytkim chodzi mi o okolice Jabłonny) ? Pozdrawiam Darek
    • witam, mam do Was pytanie, czy coś piszczy w trawie odnośnie jakiejś ciekawej inwestycji w/w mieścinie? bądź po trasie, Łomianki, Legionowo, będe wdzięczna za informacje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się