Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      legionowo

legionowo

(5 wyników)
    • hej wczoraj zdałem egzamin na odlewniczj a prawko będe odbierał w Legionowie ile czasu to trwa? i jak przez neta można zobaczyć czy jest już prawko w urzędzie? pozdrawiam i nie buicie się egzaminu ja zdałem za pierwszym razem.
    • Witam, Planuje zapisać się na kurs kat. w W OSK Mobilek, jeśli macie jakieś swoje opinie to proszę o wpisy ponieważ doczytałem się różnych dziwnych na temat tego ośrodka.
    • Czy ktoś mógłby polecić jakąś dobrą szkołę jazdy w Legionowie? Czy wiecie coś o szkole Sukces? Wszędzie są ich reklamy....czekam na opinie.
    • mają filię na tarchominie - ledwo otworzoną - siedziba główna jest w Legionowie/ może ktoś jeździł w tej szkole, może nawet zdał i polecić może jakiegoś instruktora? właśnie się zapisałam na Porajów i zaczynam za tydzień teorię/ poczytałam stare wpisy i nic nowego czyli jedni polecają inni odradzają - mam ich pod domem więc się zapisałam ale może polecicie instruktora który mnie nauczy jeździć bo potrzebuję dowozić dziecko do przedszkola czyli muszę naprawdę nauczyć się bezpiecz...
    • W styczniu wybieram się na prawko,możecie polecić którąś z legionowskich szkół? Z góry dziękuję za pomoc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się