Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      legionowo

legionowo

(3 wyniki)
    • Potrzebuję na szybko namiot. Pod nosem mam decathlon i zastanawiam się nad takim namiotem : www.decathlon.com.pl/PL/t6-2-33690394/ może któraś z Was ma i powie czy warto czy lepiej w jakiś inny zainwestować. Namiot dla 5 osób, jedziemy samochodem więc nie musi być lekki. Z góry dzięki za wszelkie opinie.
    • poszukuje komisu gdzie mozna oddac ciuchy(ew.spacerowke) po dziecku. Jakis czas temu ktos podawl adres na ursynowie, byl podany tez telefon- oile pamietam na ul. KEN?.Niestety nie moge teraz tego znalezc.Moze ktos z Was moglby mi przypomniec? A moze znacie jeszcze tego typu komisy w warszawie? Bede wdzieczna.
    • Poratujecie mnie mamy, które ostatnio byłyście w warszawskich centrach handlowych. CZy nie ma gdzieś wyprzedaży zeszłorocznych kolekcji, albo jakiś super ofert? Szukam kombinezonu dla chłopca rozm 92 dwuczęściowy. Może LA Halle, H&M lub inne mają coś fajnego a niezbyt drogiego? Obeszłam wszystkie sklepy w moim mieście Legionowie i wygląda na to, że mam do wyboru: 180 zł(Amadeo), 195-220 (Tup-Tup), 230 (coccodrillo), 200 (marquita). Niestety nie mam za bardzo jak, jeździć z dziecki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się