Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      lekarz pierwszego kontaktu

lekarz pierwszego kontaktu

(4 wyniki)
    • chodze do endo prywatnie czy myslicie ze moge isc tylko po recepte nie placac za wizyte? czy prywatni endo niechetnie tak robia ? a moze lekarz pierwszego kontaktu moze wystawic recepte na euthyrox?
    • czy jest odplatne? bo mi lekarz pierwszego kontaktu nie dal skierowania bo twierdzi ze tylko pierwsze badanie TSH jest bezplatne a za kazde nastepne i tak zaplace? czy ma racje? bo pierwsze slysze.
    • Powiedzcie mi czy ginekolog moze wystawić skierowanie do endokrynologa? Czy skierowanie musi być od lekarza pierwszego kontaktu? Dzis ide do gina wiec jeśli jest on do tego uprawniony to go poproszę.
    • witajcie, jestem nowa, przeczytałam przypadkiem o chorobie hashimoto i mam wiekszość objawów. np. z tego cytatu, to właściwie wszystko oprócz zaparć: Niektórzy chorzy skarżą się wtedy na uczucie zmęczenia, osłabienie, przygnębienie (depresję), suchość skóry, zaparcia, słabą tolerancję zimna i chrypkę. U kobiet wydłuża się okres krwawienia miesiączkowego. Oprócz suchej skóry i przyboru wagi ciała badanie lekarskie ujawnia często wolną akcję serca oraz obrzęki powiek, twarzy i d...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się