Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      lekarz pierwszego kontaktu

lekarz pierwszego kontaktu

(3 wyniki)
    • Jakie macie ciśnienie krwi i tętn podczas leczenia i przed leczeniem. Ma ktoś niskie ciśnienie krwi ? napiszcie
    • mam 22 lata. w okolo 2 klasie podtawowki ugryzl mnie kleszcz i byl na mojej skorze ok tygodnia. pamietam ze bardzo bolalo mnie to miejsce ale po wyciagnieciu kleszcza na pogotowiu zagoilo sie. mama mowi ze zadnego rumienia nie bylo. teraz moze troche o objawach jakie mam praktycznie od malego jestem bardzo nerwowa, dlatego kazdy lekarz wszystkie moje objawy jakie opisuje wiaze wlasnie z tym, ale ostatnio na innym forum ktos podsunal mi borelioze. objawy to wiadomo, wszystkie takie jak p...
    • Jakieś 6 dni temu ugryzł mnie kleszcz. Najprawdopodobniej spędził na mnie jedną noc. Następnego dnia rano wyjołem go sobie zgodnie z wszelkimi zasadami( to już nie pierwszy kleszcz w moim życiu). Był bardzo mały i z tego co widziałem wogule nie napompowany. Dodatko bardzo łatwo się odczepił i stwierdziłem że chyba nie był w stanie się przegryźć do naczyń krwionośnych. Po około 4 dniach zauważyłem, że w miejscu ukąszenia pojawiła się czerwona, lekko wypukła plamka o średnicy około 8mm x ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się