Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      limfocyty

limfocyty

(3 wyniki)
    • • GRZYBY A LIMFOCYTY kawka37 15.02.06, 19:07 + odpowiedz Czy ktoś z was ma przy grzybicy stwierdzoną limfocytozę ( za dużą ilość limfocytów) i limfocyty atypowe? Moje są ponoć wyglądem jak u noworodka; rozpulchnione i odbarwione. Może dr Janus odpowie?
    • Dzień dobry, przede wszystkim chciałam się przywitać - jestem nowa na forum. Wcześniej byłam na forum Alergie u dzieci. Zanim przejde do mojego watku, chcialabym przedstawic nasza sytuacje: mamy synka - 22 miesiace, ktoremu w 9 miesiacu zycia zdiagnozowano kandydoze (+++). Wczesniej od 4 miesiaca mial podejrzenie o alergie i byl leczony adekwatnie do tego, co oczywiscie mu nie pomoglo. Mial egzeme na calym ciele, a na twarzy regularne rany. W 9 miesiacu przeszlismy na diete + f...
    • Panie Doktorze Zrobilam badanie krwi. Wyszlo w nim ze mam tylko 3,23 tys LEUKOCYTÓW gdy norma przewiduje poziom od 4 do 10 tys. W rozmazie Limfocyty 50,5% Eozynocyty 1,96% Bazocyty 1,07% Monocyty 11,2% Neutrofile 35,3%. (Erytrocyty -4,96mln, hemoglobina 14,9, hematokryt 43,9%, MCH 30,1, McHC 34) Od 2 tygodni walczac z candida przyjmuje srebro koloidalne, stosuje zappera, od 5 dni biore Wicakore. Mikstura sloneckiego od 1,5 miesiaca + mineraly. Jestem na diecie antygr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się