Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      lotnictwo

lotnictwo

(5 wyników)
    • hey!! chciałabym nawiązać kontakt z fascynatami lotnictwa cywilnego. Pozdrawiam Ania
    • Witam! W grudniu alitalia odwolala mi lot na trasie palermo-rzym. zapewnili mi przelot dopiero po 24 godzinach....pisalm do niech o doszkowanie lecz bezskutecnie.... czy ktos z was skladal skarge na odwolany lot do prezesa urzedu lotnictwa cywilnego? jak to wyglada w praktyce? dziekuje za info
    • Mam pytanie odnośnie drugiego terminalu na Okęciu. Terminal 2 ma pomarańczowe lub przeszklone rękawy , ale również (wg. mnie) dziwne wystające , podłużne elementy. - krótsze od rękawów i są wyżej. Mam pytanie do czego mogą one służyć ? na zdjęciu : bi.gazeta.pl/im/6/5692/z5692276X.jpg
    • Witam czy ktos z forum moze potwierdzic dzialanie tej karty w ryanie? Doszly mnie ostatnio sluchy ze ta karta dziala i chetnie bym ja zamowil ale chcialbym sie jeszcze upewnic. Tutaj link do karty dla zainteresowanych premiumshop24.bzwbk.pl/899,340492/Karty_platnicze,MasterCard_PayPass/
    • Witam, Jest taka linia JetAir, ktora w imieniu LOT-u obsluguje loty z Katowic do Warszawy? JAk to wyglada w praktyce? Bede wdzieczny za opinie. Pozdrawiam, gosc-portalu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się