lotnisko

(11 wyników)
  • Witam! Pochodzę z południowych rubieży Wielkopolski i jak dotąd niemal zawsze korzystałem z lotniska we Wrocławiu (60km kontra nieco ponad 100). Ale tym razem przypadło mi lądować w POznaniu. Tu pytanie albo do miejscowych, albo do tych, którzy tę opcję przerabiali : jaki jest czas (średnio) dostania się z lotniska w Poznaniu do centrum - konretnie na dworzec główny? Jak z biletami na komunikację miejską, czas przejazdu, ewentualne korki itp. Dzięki z gory - Darek
  • jaka komunikacja z lotniska Krakow Balice do Katowicjak
  • Czytam tak sprzeczne opinie na temat cen perfum na lotnisku w W-wie, że nie wiem co myśleć.jedni twierdzą że są tańsze niz w sklepie o 40% inni, że prawie nie różnią się od cen sklepowych.Jak jest naprawdę? Lecę do Maroka i chciałabym sie zaopatrzyć i nie wiem czy kupić na lotnisku w Polsce, a może w maroku ceny będą korzystniejsze? Proszę o radę. A może ktoś wie ile orientacyjnie kosztuje np. Gucci Envy Me - 50 ml woda oalet??? Albo może ktoś zna stronę sklepu bezcłowego.Znalazłam...
  • Cześć, Szukam noclegu w hotelu, motelu po dobrej cenie przy lotnisku w Warszawie, jestem z poza Warszawy a odlot samolotu mam bardzo wcześnie, a więc chcialabym przyjechać dzień wcześniej. Proszę pomóżcie. Z góry dzięki
  • pytanie do warszawiakow - jak najlatwiej dojechac z dworca glownego PKP w wawie na lotnisko okecie?? autobusy czy cos takiego taniego -nie mam na mysli taxi ;-)
  • czy łatwo dostać się z dworca (zachodni czy centralny?) w Warszawie na terminal Etiuda? proszę o jakiekolwie informacje ostatni raz byłam w wawie 10lat temu i nie mam pojęcia jak się tam poruszać.dzięki
  • Witam wszystkich forumowiczów :) Za kilkanaście dni ląduję pierwszy raz w Poznaniu. I tu pytania do tych, co też lądowali i byli w podobnej sytuacji, jak ja teraz, lub do miejscowych : - jaki port (nowośc, czystość itd) ? - dojazd do centrum - powiem konkretnie : muszę dostać się na dworzec autobusowy - gdzie, jak, za ile (pomijam taxówkę, bo to może kosztować więcej niż lot :P) - jak to daleko, ile się jedzie - ja od wylądowania do odjazdu autobusu mam 85 minut. I wolałbym na to p...
  • Mam pytanie, czy już można tylko na dowód wjeżdżać do Niemiec bez paszportu?
  • witam wszystkich! kto poleci mi najlepszy rodzaj transportu =bezpośredni i najtańszy :)z centralnego na okęcie? (2 os z bagażem)z góry dzieki..jesli wiecie to podajcie przyblizone ceny
  • Byłem 2 lata temu 3 miesiace w stanach na wizie turystycznej. Z tego 2 miesiace przepracowalem ( na browar, podroze..).Przy tym odprowadzano ode mnie podatki. Planuje wyjazdo do stanow w tym roku. Czy z tego powodu moge miec problemy przy wjeździe??? Czy urzedasy maja takie dane w swoich komputerkach??? Jesli ktos wie cos konkretnego prosze o odp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się