Forum Sport Narty
ZMIEŃ
      lotnisko

lotnisko

(19 wyników)
    • Witam, próbuję zorganizować transfer z lotniska w Grenoble do wioski Val Thorens. Może ktoś doradzi coś w tym temacie? Niestety na stronach lokalnych przewoźników nie mogę znaleźć transferu bezpośredniego. Pozdro, Tomek
    • ktoś może pomóc w temacie jw.
    • Na stronie www.valgardena.it pojawila sie informacja ze od 1.grudnia do 8 kwietnia bedzie mozliwosc transferu autobusem z lotniska w Bergamo i w Weronie do Val Gardeny -na stronie sa wszystkie linki dotyczace rezerwacji,rozkladu jazdy itd.Cena jest interesujaca bo 22 euro tam i z powrotem.Jak ktos jest zainteresowany to niech zagladnie.Jest tez mozliwosc rezerwacji transferu u tanich przewoznikow.Wlasnie to wyczytalam, to i zainteresowanych informuje.Pozdrawiam.Beata.
    • Lecę z mężem i córką na narty. Musimy wykupić jeszcze przewóz nart bo bilety już mamy. Powszechnie wiadomo, że przewóz nart samolotem jest potwornie drogi. Mam zatem pytanie: ryanair zezwala na przewóz nart do 20 kg komplet. Czy to oznacza, że w pokrowcu na narty może znajować sie tylko 1 para nart, 1 para butów i 1 para kijków.? Czy mogę zapakować w pokrowiec narciarski 2 pary nart? Nie będzie on przekraczał 20 kg ale czy na lotnisku obsługa nie otworzy mi pokrowca i nie każe mi dopłacić za ...
    • Mam pytanie, czy ktoś z was ćwiczył drogę z lotniska w Grenoble do Val'Isere lub innego ośrodka w pobliżu. Sprawdzałem minibusy taxi, ale dla 6 osób na tej trasie wychodzi 550 euro w jedną stronę? Zatem w dwie strony wychodzi mi drożej, niż cena apartamentu na miejscu. Macie jakieś doświadczenia w tej mierze i możecie mi coś doradzić.
    • Marzą mi się 3 doliny i proszę o poradę jak najlepiej tam dotrzeć-na które lotnisko-Genewa,Lyon,Turyn no i co dalej?? Słyszałem,że są transfery z lotnisk do 3 dolin ale czy one dowożą pod adresw 3 dolinach? Ile się jedzie itp? Będę bardzo wdzięczny za praktyczne porady od osób,które w taki sposób podróżowały.
    • Czy orientuje się ktoś, czy można gdzieś na narty w Europie polecieć tanimi liniami? Obojętnie jaki kraj. Nie chcę tracić dwóch dni urlopu na podróżowanie autokarem.
    • Witam, Chciałbym się wybrać z rodziną ( 2 + 1 córeczka 18 m-c) na narty do Austrii lub Włoch. Właściwie bardziej skłaniamy się na wyjazd do Włoch. I mamy w związku z tym „parę” decyzji do podjęcia. Punkt wyjścia: wyjazd na 2, 3 tyg., wczesną wiosną 2005: marzec/kwiecień, ilość osób 2+1 (lub dodatkowo jeszcze + 2 dziadkowie – opieka wnuczki) Gdzie? Proszę o propozycje. Jak? Cóż z uwagi na wiek córeczki (18 m-c) zastanawiam się czy nie wysłać żony i cór...
    • Witajcie, wybieram sie samolotem w styczniu na narty do Włoch. Problem dotyczne ceny przewozu nart. W Ryanair-ie 20 kg bagażu (narty plu buty) to koszt ponad 300 zł. Lecimy w 4 osoby, więc sam koszt przewozu nart to 1200 zł. Czy da sie jakos zminimalizowac te koszty? Czy budy można upchnąc do bagażu? Czytałam gdzieś, że luzacy potrafią z butami narciarskimi na nogach wsiąść do samolotu. Czy to rzeczywiście prawda? U mnie do odpada, bo lecimy z dwójką dzieci i nie ma mowy o takim rozwiązaniu....
    • www.infoski.pl/ Czy ktoś z Was korzystał z ich usług,rezerwował wyjazd przez tą stronę?Chcielibyśmy w tym roku pojechać na narty do Włoch,Francji,lub Szwajcarii samolotem.Niestety jako początkujący narciarze nie mamy rozeznania gdzie najlepiej lecieć do tych miejsc,aby było dużo łatwych tras.Zależy nam na dostaniu się do tego miejsca właśnie samolotem,bo jazda 2 dniowa samochodem z trójką dzieci w naszym przypadku odpada. Znalazłam ten portal przypadkiem,ale nie wiem czy to nie jacyś naciąg...
    • samolot, jak to wszystko połączyć, aby z lotniska we Włoszach/które?/bylo blisko do miejscowości" narciarskich", wybrać biuro podróży/które?/ czy indywidualnie coś znależć /gdzie?/. Jesteśmy początkującymi narciarzami i nie potrzebujemy ekstremalnych warunków ,na super hiper wysokościach - czerwone trasy w zupełności wystarczą i nie musi ich być setki tysiące kilometrów,kilkanście w zupelności wystarczy a i kilkoma jesteśmy w stanie się zadowolić. czy ktoś może pomóc?
    • Czy możecie polecić firmę, a najchętniej firmę i sprawdzone miejsce najchętniej właśnie we Włoszech. Zależy mi na na transferze z lotniska i później zorganizowanym dowozie na stoki (jadę sama z dzieckiem). Niewiele firm ma taką ofertę, może macie jakieś pozytywne doświadczeznia. Wylot może być z dowolnego miasta (chociaż najchętniej z Wawy)
    • czy ktoś podrożował z bergamo (lotnisko)do marilleva ?
    • Tignes(5)

czy warto jechać do Tignes aby się wyjeździć....? (Trzy Doliny. Chcę się wybrać na narty w lutym na tydzień lub dwa, samochodem, w dwie osoby...... Jak z cenami i warunkami w tym terminie we Francji? a może lepiej do Włoch....
    • Czy ktoś z was korzystał z opcji przewozu auta pociągiem z Berlina na narty? Dużo taki luksus kosztuje? Po korkach praktycznie od Hofu do Rosenheim w sobotę 30 stycznia zaczynam rozważać taką opcję.
    • Witam! Słyszałem, że jest jakaś strona - tylko właśnie jaka??? :-) na której można sprawdzić po wpisaniu numeru seryjnego z karnetu narciarskiego (dot. Włoch), którymi wyciągami się jeździło i w ten sposób odtworzyć plan zjazdów! Pomysł bardzo mi się podoba, tylko nie wiem ile jest w tym prawdy. Pozdrawiam! Ryba
    • Witam, Czy ktoś mógłby mi doradzić z jakiego biura można skorzystać chcąc wykupić pobyt z przelotem i transferem z lotniska w Dolomity włoskie? A może ktoś ma już wypróbowane tego typu przejścia i doradzi mi konkretne super miejsce :-) Dzieki Pamiella
    • Zawsze bylem przeciwnikiem wyjazdu samolotem na narty. Bałem sie, że będa problemy z przewozem nart, potem transferem do ośrodka i zgraniem wszystkiego. Nic bardziej mylnego. Własnie w niedziele wróciłem z Tux-a. Oczywiście jak w tytule polecialem samolotem. Koszty podobne co auto a zero zmęczenia. Za samolot za 2 osoby zaplacilem ok 1200zl - do Monachium, tam mialem wynajęte auto - koszt ok 550zl. Na Tux jechalem ok 2 godziny. Wracałem w niedziele, do 13 na nartch - samolot o ...
    • Zdopingowany przez miłego Piotra, który przyobiecał mi dwa skipassy na Europasportregion, zdecydowałem się wreszcie zrealizować z dawna przemyśliwany scenariusz: samolotem w Alpy. Koszt przelotu do z W-wy do Salzburga (w jedną stronę): 99 PLN Bilet kolejowy Salzburg - Zell-am-See: 17,10 €. Łączny czas podróży: 4 godz. 12 min. (wliczając w to przerwę w Salzburgu) Ludkowie, braci narciarska, nad czym tu się zastanawiać? Pamiętam jak w zeszłym sezonie wybrałem się do Krynicy. Po...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się