lotnisko

(9 wyników)
  • jakimi liniami z którego lotniska jak najtaniej dostac sie do Albani z Szkocji kto wie prosze o pomoc dziekuje
  • witam wszystkich,mam takie pytanie-czy ktoras z Was leciala moze Alitalia do Tirany? mam wykupione bilety i dopiero teraz wlasciwie zaczelam sie zastanawiac czy sobie poradzimy.w Rzymie bedziemy miec 2 godziny na nastepny lot?czy to mi wystarczy(podobno bagaz odbieram juz w Tiranie). a najlepiej mam na powrot-z Tirany laduje w Milan malpensa i musze sie przetransportowac do Linate Milan,na to bede miala 4 godziny,jak dzwonilam na linie alitali powiedzieli ze bagaz dopiero w Lon...
  • potrzebna czy nie albanczykowi??? Orjetuje sie ktos? Pozatym do jakich krajow moga oni jezdzic bez wizy? ?? Wydaje mi sie ze Turcji a gdzie jeszcze?
  • Ponad 150 osób zostało rannych wskutek wybuchu amunicji w albańskiej bazie wojskowej niedaleko stolicy Albanii - Tirany - poinformowały albańskie władze. Jak oświadczył premier Albanii Sali Berisha, eksplozja nastąpiła prawdopodobnie podczas rozbiórki amunicji. Wybuchy trwają nadal. Mam nadzieje, ze wsrod rannych nie ma naszych znajomych, ktorzy sluzyli w tejze armii!
  • kupując bilety tych lini nie każdy czyta co tam nagryzmolą małym druczkeim i klika szybko "akceptuję warunki umowy" gdy kupuje bilet on-line w domu. Latam w sumie całe życie i zaliczyłam już kilkanaście lini lotniczych , jak dotąd volareweb nigdy mnie nie zawiodły...aż do tego tygodnia... Bez podania przyczyn i bez powiadomienia telefonicznego odwołano loty na trasie Mediolan- Wrocław i Wrocław-Mediolan. O samym fakcie pasażer dowiadywał się więc dopiero stojąc z walizką na lotni...
  • witajcie moi mili! moj pobyt w Albanii dobiega konca,relacja niebawem a teraz ogromna prosba do tych forumowiczek ktore byly juz w albanii wraz ze swoimi Albanskimi mezami/partnerami i wracaly samolotem. jaka jest sytuacja na lotnisku jesli maz/partner nie wyrobil albanskiego dowodu osobistego i bedzie miec ze soba jedynie paszport?czy ktos z was mial z tego powodu problemy?placil jakas kare?czy tez nie pozwolono komus z tego powodu opuscic Albanii? szczerze piszac jestem na dobr...
  • znalazłam połaczenie centralwings z W-wy na Korfu, w cenie niecałe 400pln + opłaty lotniskowe. czy ktoś się orientuje ile w tym wypadku wynosza te opłaty? i jaka jest orientacyjna cena promu do Sarandy? i ile trwa podróż? chcielibyśmy wylądować na południu Albanii i podróżować w górę, pomysł z Korfu wydaje nam się praktyczny. macie jakies doświadczenia?
  • znacie moze strone jakiegos biura lub linii lotniczych ktore sprzedaja l;oty do tirany z warszawy
  • W połowie sierpnia lecimy ze znajomymi tanimi liniami do Dubrownika. Stamtąd chcemy ruszyć do Albanii. Czy na tej trasie pływają promy? Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam wszystkich miłośników Albanii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się