lotnisko

(6 wyników)
  • Jak jest z dojazdem z lotniska w Luton do centrum Londynu? Czy ktoś ma jakieś doświadczenia?
  • Londyn zwiedzałam już dwukrotnie. Tym razem mam dylemat- lecę do Londynu, ale tylko na chwilę, stamtąd do Azji. Mam cały dzień, którego nie chcę spędzić na lotnisku. Poradźcie proszę jak ten dzień zorganizować, np. bezpośr. transport z lotniska (może być nawet jedno miejsce bez objazdów, obiad ). Sprawą ważną są finanse- mam ograniczony zasób dlatego to ma być skromnie i oszczędnie. Proszę o radę.
  • Witajcie mam zamiar wybrac sie zeby zobaczyc Londyn chce leciec na 3 dni wylot w sobote powrot w srode (6 rano) , prosba nie smiejcie sie z moich glupich pytan ale z racji tanich przelotow chce zrealizowac swoje marzenie i leciec do Londynu inaczej nie bylo by mnie stac znalazlemm jakis tani przelot Ryanem w listopadzie wyladuje na lotnisku o 23:30 czy mozna na lotnisku (London Stansted) przespac sie do 6 rano i potem jechac do miasta Jak najtaniej dostac sie z tego lotni...
  • jak dostac sie z lotniska Stansted w Londynie do Liverpoolu?
  • Z czasów pobytu w USA pamiętam, że bywają tam kłopoty z użyciem Visy Electron wydanej przez polski bank. Czy ktoś miał okazję używać polskiej Visy Electron w UK i wie, czy są jakiś problemy? Z góry dziękuję
  • W lipcu lecę do Irlandii - 2 osoby dorosłe i 2 dzieci - 9 i 13 lat. Chcemy wynając auto i zwiedzić Irlandie. Szukam noclegów - chętnie niezbyt drogich. Bardzo prosze o pomoc i informację. Lądujemy w Shannon o 23 - nie chcę, żebyśmy noc spędzili na lotnisku. Potem mają to być pojedyncze noclegi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się