lotnisko

(5 wyników)
  • Hej, mam pytanie czy lepiej wizę załatwić tutaj u nas w ambasadzie czy na lotnisku po przylocie ? Jakieś różnice w cenie ? Czy w ambasadzie przyjmuja tylko dolary ? Pozdrawiam i dzieki za informację. A.
  • Możecie mnie oświecić ile kosztuje taksowka z lotniska w Delhi na Paharganj? Mam tu na myśli taksówkę normalną, koropracyjną. Ogolnie moge zabookowac z hotelu odbiór z lotniska /tak jak sobie zabookowałem rok temu/, ale winszują sobie 450 RS, co nie do końca mi się podoba. Wiem, że przy lotnisku są jakieś "korporacjeyjne postoje" ktore maja stałe ceny. Jak się to ma w rzeczyswistości?
  • Na pewno podrozowaliscie kozystajac z riksz i innych prywatnych srodkow transportu... w zwiazku z tym pojawia sie pytanie ile płacić za takie usługi (przy jakich odleglosciach) ?
  • Czy ktoś z Was mógłby polecić fajny i niedrogi hotel w Delhi i w jaki sposób dojechać do niego z lotniska? Zaznaczam, że przylot jest po północy. Z góry dziękuję za informację. Ania
  • Witam Planuję - z tego co widać po postach jako nie jedyny - trekking w Nepalu :). Całość już mam zaplanowaną, jest tylko jedna kwestia która nie daje mi spokoju. Na lotnisko w Delhi trafię w nocy i zamierzam przeczekać tam do rana. Zakładam, że bilety na lot Delhi - Kathmandu kupię rano i jeszcze tego samego dnia uda się polecieć. Co o tym myślicie? Jest szansa na takie połączenie, czy jednak trzeba zatrzymać się w Delhi i poświęcić dzień, dwa na zakup biletów do Kathmandu? Przy ok...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się