lotnisko

(4 wyniki)
  • zna sie w tamtejszych obnizkach LAST MINUTE. z tego co czytalem gdzies kiedys ponoc na kilka godzin przed koncem oferty biura podrozy w niemczech ulokowane na lotniskach potrafia drastycznie znizyc ofete w jakims hotelu - nawet do 70%. chce leciec w zimie wiec interesuja mnie tylko cieple kraje :) jesli ktos ma doswiadczenie z kupowaniem takich "wakacji na szybko" to prosze o kontakt na priv.
  • mam prośbę o info jaką taksówką najtaniej dostać się z lotniska do centrum miasta i ile to mniej więcej będzie kosztowało.
  • Na forum ogólnym nie dostałem zadowalającej odpowiedzi, spróbuję tutaj: Z końcem września zaczynam Annapurna Circuit, brakuje mi paru szczegółów do puzzla. Ludzi dobrej woli proszę o info: 1) czy to prawda, że wejście do rezerwatu A. (30$) należy opłacić w Katmandu albo Pokharze, bo na szlaku biorą 2xstawka (nie mówię oczywiście o maoistach ...). Czy do tego potrzebny jest jakiś formularz / foto ? 2) Czy wypełnienie wniosku wizowego ściągniętego z internetu przyśpiesza procedurę ...
  • Wybieramy się na północ Indii wiosną przyszłego roku. Chcieliśmy jeszcze zahaczyć o Nepal, ale chyba nie damy rady. Jeśli ktoś może podzelić się wrażeniami, bardzo chętnie poczytam (forum lub priv: beniowski@gazeta.pl). Wszelkie porady mile widziane. Chcemy zobaczyć Delhi, Varanasi, Jaipur itd. Jedziemy we dwie osoby. Przy okazji mam pytanie: na wiosnę już nie mogę prawie znaleźć biletów, bo są rezerwacje. Na razie najtańsze bilety znalazłem za 731 USD z podatkiem. Nie wiem, czy g...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się