Dodaj do ulubionych

Polisa Semper

19.03.15, 11:16
Witam, zgodnie z tematem wątku, chciałam prosić o informacje na temat polisy Semper Liberum. Przedstawiciele, którzy zajmują się sprzedażą nie mówią pewnie wszystkiego. Proszę o informacje na co zwracać uwagę przy podejmowaniu decyzji.
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: Polisa Semper 19.03.15, 17:20
      Ich przedstawiciele spamują na różnych forach, pod niebiosa wychwalają, udają zainteresowanie. Tak więc ostrożność zalecam
      • vit.ta Re: Polisa Semper 20.03.15, 08:21
        Wychwalać mogę ile chcą (jeśli rzeczywiście nie mają nic innego do roboty tylko przeglądać fora), ale chyba nie mogą wymyślać sobie dowolnych warunków umowy? Przecież to wszystko da się później zweryfikować.
        • opiekuninwestora Re: Polisa Semper 21.03.15, 20:53
          Proszę podesłać OWU i Tabelę Opłat tego produktu. Jeżeli ktoś ich nie chce pokazać - wtedy należy zachować szczególną czujność.

Chętnie przedstawię analizę. Adres pomoc@opiekuninwestora.pl. Nieraz prześwietlałem produkty inwestycyjne. Przykładowo jeden z takich artykułów - gdzie inwestorzy otrzymywali bonus nawet ponad 50% - w zamian ... no właśnie: blog.opiekuninwestora.pl/axa-selekt/

Polecam też obejrzeć nagranie o bajkach sprzedażowych:www.funduszetonielokata.pl/magia-procentow/ to powinno pomóc sprawdzić kto siedzi po drugiej stronie biurka.

pozdrawiam i życzę samych udanych decyzji inwestycyjnych.
    • macxel Re: Polisa Semper 23.03.15, 08:27
      DSA długo pracowało nad tym, aby zaoferować produkt, którego nie będą się wstydzić. Widać, że ktoś włożył dużo wysiłku w to, aby przygotować najlepszy produkt na rynku. Semper ma to, co powinna mieć polisa inwestycyjna, bez klauzul, niedomówień i ukrytych opłat.
    • pro_thomas Re: Polisa Semper 23.03.15, 13:50
      Ja mam. Od listopada opłacam składki i czekam, aż będę mógł zarządzać swoimi środkami i inwestować je w fundusze. Póki co, wszystko bez zastrzeżeń.
      • vit.ta Re: Polisa Semper 24.03.15, 10:32
        Możesz napisać coś więcej o samym produkcie? O warunkach? Dlaczego się zdecydowałeś? Słyszałam, że produkt jest dobry, wprowadzono wiele udogodnień dla klientów. Ale chciałabym znać opinię klienta, nie tylko tych, co oferują.
        • axel40 Re: Polisa Semper 24.03.15, 15:07
          Radzę szerokim łukiem omijać i DSA i polisę . Żadnych informacji na temat polisy w internecie ,ale za to pełno naganiaczy.
          Bzdurą totalną jest stwierdzenie ,że tylko długoterminowe oszczędzanie da zysk.
          Zysk przy takim oszczędzaniu na 100% osiągnie firma,ale żadnej gwarancji klient nie ma ,że również on smile
          Poproszę naganiaczy z tego forum o OWU oraz tabelę opłat . Żaden tego nie przedstawi!
          Pozdrawiam
          • macxel Re: Polisa Semper 25.03.15, 15:34
            Czyżby konkurencja chciała się dowiedzieć, jak udaje im się zyskać przychylność klientów? A może jesteś zainteresowany Semper? Wcale nie jest trudno uzyskać informacje na ten temat. Skontaktuj się z doradcą. Ja się w ten sposób dowiedziałem wszystkiego, co było mi potrzebne.
            • axel40 Re: Polisa Semper 25.03.15, 18:45
              Każdy produkt o którym można dowiedzieć się tylko od doradcy nadaje się do kosza. To zwykłe naciąganie klienta.
              To co ? Nie stać cie na przedstawienie opłat i warunków jak masz tak genialny produkt?
              Żenada i naganianie. Kolejny produkt do krojenia klientów.
              Omijać szerokim łukiem i nie dać się omamić naganiaczom,czy akwizytorom.
              Tak,tak, konkurencja nie śpi smile Koń by się uśmiał.
              • max657 Re: Polisa Semper 31.03.15, 14:03
                Czyli uważasz, że każdy doradca to oszust i naciągacz? Pewnie jeszcze doradcy zmuszają klientów do podpisania umów i są odpowiedzialni za całe zło na świecie. Nie rozumiem ludzi, którzy krytykują produkty i usługi nie mając o nich zielonego pojęcia. Typowe zachowanie konkurencji
        • szym_oon Re: Polisa Semper 31.03.15, 13:59
          Może i samo Semper jest nowym produktem (na rynku mniej niż rok), ale trzeba pamiętać, że za jego wprowadzenie odpowiada naprawdę dobra firma, z wieloletnim doświadczeniem w dziedzinie finansów i inwestycji. Na pewno nie zaoferowaliby czegoś, pod czym wstydziliby się podpisać.
          • axel40 Re: Polisa Semper 31.03.15, 15:36
            A wy czytać ze zrozumieniem potraficie,czy to zbyt trudne dla was po szkoleniu?
            Pytałem o konkrety,a wy ani me ,ani kukuryku!
            Szymon-wstyd to nie napisać nic na temat samego produktu będąc związany z oferentem.
            Dla mnie szajs jakich mało skoro nic nie można dowiedzieć się o produkcie ,a tylko na bezpośrednim spotkaniu z akwizytorem.
            POLECAM OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM TEN PRODUKT!
            Żeby mieliście łatwiej zrozumieć:

Proszę podesłać OWU i Tabelę Opłat tego produktu.
            Jeśli to zbyt trudne, następne wypociny będą traktowane jako spam.
            • macxel Re: Polisa Semper 01.04.15, 10:38
              Może z takimi komentarzami to powinieneś się zgłaszać do doradców. Nie wiem, czym się sugerujesz, ale JA doradcą nie jestem. Jestem klientem, kóry zakupił tą polisę, więc groźby kieruj sobie do kogoś innego. Na tym forum chyba każdy ma prawo wyrazić swoją opinię i nie musi się wdawać w dyskusje na temat tego, co powinno robić DSA.
        • pro_thomas Re: Polisa Semper 14.04.15, 15:17
          Wiadomo, że decydować się powinni jedynie Ci, którzy chcą gromadzić środki minimum 10 lat, a najlepiej jeszcze dłużej, bo w tym przypadku właściwe dopiero od 11 roku zaczynają się liczne udogodnienia w postaci premii, obniżonych opłat itp. Ja planuję odkładać na emerytuję, do której zostało mi z grubsza 20 lat, więc dla mnie to nie był żaden problem.
          Proszę podać swojego maila to chętnie prześlę swoje OWU, które dostałem decydując się na Semper. Chętnie podam także numer do mojego doradcy, który zna chyba odpowiedzi na wszystkie moje pytania smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka