mishka0 17.04.14, 14:55 Czy będąc studentem muszę być ubezpieczony w pracy rodzica czy mogę ubezpieczyć się sam w jakiejś firmie ubezpieczeniowej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bwportal.pl Re: Ubezpieczenie dla studenta 24.04.14, 17:38 O jakie ubezpieczenie ci chodzi? Ubezpieczenia są dobrowolne. Możesz się ubezpieczyć gdzie chcesz. Odpowiedz Link
jpiechocki Re: Ubezpieczenie dla studenta 12.05.14, 20:03 zapraszam na www.grupowki.pl Odpowiedz Link
mieux Re: Ubezpieczenie dla studenta 13.05.14, 20:13 Rodzic Cię dopisuje do osób ubezpieczonych i nic nie dopłacasz ani Ty ani rodzic. Odpowiedz Link
etapia Re: Ubezpieczenie dla studenta 05.06.14, 16:25 Możesz się ubezpieczyć sam mamy ciekawą ofertę dla studentów etapia.pl/ubezpieczenie-zdrowotne/ Odpowiedz Link
mieux Re: Ubezpieczenie dla studenta 06.06.14, 21:34 Jest jakieś tanie ubezpieczenie dla studenta na 4 tygodnie na okres praktyk studenckich? 1. krajowe? 2. jewropejskie? Jakieś gratisy śmieciowe do ubezpieczenia typu darmowe wejściówki, bilety abo cóś? Odpowiedz Link
bwportal.pl Re: Ubezpieczenie dla studenta 06.06.14, 21:55 1. NNW 2. Ubezpieczenie turystyczne, np. PZU Wojażer 3. Zniżki to z kartami studenckimi ISIC, Euro<26 Odpowiedz Link
mieux Re: Ubezpieczenie dla studenta 10.06.14, 13:27 Te 3 to w jednym czy każde osobno wyszukiwać? Odpowiedz Link
bwportal.pl Re: Ubezpieczenie dla studenta 10.06.14, 21:41 Każde osobno. Chociaż 2 może zawierać 1. A 3 chyba również oferuje 2. Odpowiedz Link
waazerr Re: Ubezpieczenie dla studenta 16.07.14, 10:17 Ubezpieczenie u rodziców gwarantuje Ci możliwość skorzystania bezpłatnie z publicznej służby zdrowia. Natomiast, wykupując dodatkowy pakiet ubezpieczeń masz możliwość dostania dodatkowych pieniędzy w razie wypadku lub innego nieszczęścia. Odpowiedz Link
etapia Re: Ubezpieczenie dla studenta 14.11.14, 09:14 Możesz się ubezpieczyć gdzie chcesz sądzę że najlepszą ofertę ma PZU Odpowiedz Link
diabelskipomiot Re: Ubezpieczenie dla studenta 24.11.15, 01:03 Ja akurat byłem przez długi czas podpięty pod profamilię rodziców, bardzo wygodne... Odpowiedz Link
doktorparasol Re: Ubezpieczenie dla studenta 06.11.16, 00:29 Ubezpieczenie dodatkowo w firmie ubezpieczeniowej to dodatkowe zabezpieczenie na wypadek chorób, uszczerbków itd... Zapraszam do kontaktu ze mną, również studentów. Jestem agentem firmy PRUDENTIAL. Pracuję jako Doktor Parasol www.DoktorParasol.pl Odpowiedz Link
wardecki.piotr Re: Ubezpieczenie dla studenta 22.11.16, 15:04 Chcesz dowiedzieć się więcej? Zapraszam na stronę: ubezpieczeniezdrowotne.info/ Odpowiedz Link